Selecta matrassen

 Selecta matras TF5 nw.jpg

TF5 Pocketvering matras

De puntelastische tonvormige pocketveren van de TF5 matras bieden dankzij verschillende veren, verdeeld over 7 functiezones, een uitstekend ligcomfort. De matras heeft tevens een speciale comfortzone voor de schouders. De solide matras beschikt dankzij de verstevigde border over de benodigde vormstabiliteit. Uitstekend temperatuur- en vochtregulerend vermogen. Onderhoudsvriendelijk dankzij de afneembare, wasbare of reinigbare hoezen. Totale hoogte ca. 22cm.

Selecta matras S19 nw.jpg

S19 HR-koudschuim matras

De Selecta S19 matras met een HR-koudschuim is met zijn spraakmakende oppervlakte structuur uiterst geschikt zich aan te passen aan uw lichaam. Geïntegreerde lichaamscomfortzones bieden een zeer gebalanceerde verhouding tussen steun en ruimte. Door zijn hoogte biedt de matras u extra comfort. Koudschuim-kern die zich soepel aan het lichaam aanpast met speciale comfortzones voor nog meer ligcomfort.  Druk ontlastende ondersteuning van de wervelkolom dankzij de ingesneden structuur voor een goede nachtrust. Temperatuur – en vochtregulerend vermogen, huidvriendelijke matrashoes. Onderhoudsvriendelijk dankzij de afneembare, wasbare of reinigbare hoezen. Totale hoogte ca. 22cm.
Selecta S6 matras.jpg

S6 HR-koudschuim matras
 
Flexibele kern van hoogwaardig HR-koudschuim met uitgesproken lichaamscomfortzones voor een hoog ligcomfort. De hoogwaardige snijtechniek maakt zacht inzakken mogelijk en biedt tegelijkertijd stevige ondersteuning – voor een ontspannen slaap en een aangename drukontlasting van de wervelkolom. Koudschuim-kern die zich soepel aan het lichaam aanpast. Met speciale comfortzones voor een groot ligcomfort. Drukontlastende ondersteuning van de wervelkolom dankzij
de cilindervormige structuur voor een goede nachtrust. Temperatuur- en vochtregulerend vermogen. Onderhoudsvriendelijk dankzij de afneembare, wasbare of reinigbare hoezen. Totale hoogte ca. 19cm.

 Selecta matras S2 nw.jpg
S2 HR-koudschuimmatras

Deze comfortabele allrounder is universeel inzetbaar en het geringe gewicht maakt hanteren van de matras eenvoudig. Een allrounder met jarenlange beproefde kwaliteit. Comfortabele allround kern van de beproefde Selecta kwaliteit. Op het lichaam afgestemde zones voor de juiste ondersteuning. Gemakkelijk te hanteren dankzij het geringe gewicht. Temperatuur- en vochtregulerend vermogen
Onderhoudsvriendelijk dankzij de afneembare, wasbare of reinigbare hoezen.
totale hoogte 16cm. 

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Matrassen » Selecta

Selecta TF5 matras

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps