Collectie matrassen

Zo ligt u goed

De optimale afstemming van lattenbodem, spiraalbodem, boxspring en de matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en bedbodems van van onze merken kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

Houding zijslaper.jpg

Zijligging
schouder en bekken zakken in
de wervelkolom komt recht te liggen.
Houding rugslaper.jpg

Rugligging
lordose wordt ondersteund – de wervelkolom
behoudt zijn natuurlijke S-vorm.

Afhankelijk van het bedsysteem, uw persoonlijke voorkeur en verschillen in eigenschappen, kunt u kiezen uit diverse matrasuitvoeringen.

Natuurlatex matrassen

Swissflex versa22 Naturlatex.jpg

Schuimrubber matrassen op basis van zuivere natuurlatex van de Hevea brasiliensis, onderscheiden zich door de natuurlijke veerkracht en elasticiteit. De matrassen zijn voorzien van heup- en schoudercomfortzones en zijn leverbaar in extra breedte- of lengtematen en in verschillende hardheden.

Onze merken:  Swissflex en Royal Dream
 

HR-koudschuim matrassen

Röwa Sensitive matras.jpg

Flexibele kern van hoogwaardig HR-koudschuim met uitgesproken lichaamscomfortzones voor een hoog ligcomfort. De hoogwaardige snijtechniek maakt zacht inzakken mogelijk en biedt tegelijkertijd stevige ondersteuning – voor een ontspannen slaap en een aangename drukontlasting van de wervelkolom. Deze matrassen zijn relatief licht in gewicht en in zeer veel hardheden leverbaar. Het type bedbodem, het gewenste comfort en de juiste ondersteuning bepalen de uiteindelijke matraskeuze.

Onze merken: Röwa, Selecta en Swissflex 

Pocketveringmatrassen

Doorsnede binnenveringmatras.jpg

Pocketvering matrassen zijn er in vele soorten en maten. De puntelastische pocketveren van de matras bieden dankzij verschillende veren, ieder verpakt in een eigen zakje, verdeeld over meerdere functiezones, een uitstekend ligcomfort. Overigens werkt een binnenveringsmatras bij iedere beweging als een blaasbalg en zorgt mede hierdoor voor een optimaal bedklimaat.

Onze merken: Avek, Auping, Röwa, Schramm, Selecta, Royal Dream en Swissflex 

Allergieën of Cara

Indien u last heeft van allergieën of Cara stelt dit zeer speciale eisen aan een matras. Veel matrassen zijn leverbaar met een afritsbare, stofvrije en wasbare matrashoes. Omdat dit regelmatig moet gebeuren, voldoet deze hoes aan speciale kwaliteitseisen die dat mogelijk maken.

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Matrassen

Auping matras
Schramm matras Mythos
Röwa matras Boston met een soepele schouderzone.
Selecta TF5 matras

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps