Collectie matrassen

Afhankelijk van het bedsysteem, uw persoonlijke voorkeur en verschillen in eigenschappen, kunt u kiezen uit diverse matrasuitvoeringen.

Schuimrubber matrassen op basis van zuivere natuurlatex onderscheiden zich door de natuurlijke veerkracht en elasticiteit. Na zware belasting keert het materiaal direct terug in oorspronkelijke vorm. Alle Royal Dream schuimrubber matrassen zijn voorzien van heup- en schoudercomfortzones en zijn leverbaar in extra breedte- of lengtematen en in drie verschillende hardheden.

Pocketvering matrassen zijn er in vele soorten en maten.

De AVS pocketveer van Auping staat voor Actieve Ventilatie en Support. Oftewel: het geheim van een goede en gezonde nachtrust. De matras voelt zacht aan en dankzij de speciaal ontwikkelde DPPS pocketveren kunt u moeiteloos draaien in uw slaap.

De pocketvering matras van Röwa is voorzien van een soepele schouderzone en een actieve ondersteuning in de taille. De matras heeft een strakke, rechte zijkant, waardoor er zich geen hinderlijke naad vormt tussen twee matrassen. Onder- en bovenblad van de matrashoes zijn afritsbaar en de matras is voorzien van stevige handgrepen.

Koudschuim matrassen zijn relatief licht in gewicht en in zeer veel hardheden leverbaar. Het type bedbodem, het gewenste comfort en de juiste ondersteuning bepalen de uiteindelijke matraskeuze. De Swissflex Versa matrassen vormen een mooie harmonie met de Swissflex lattenbodems.

Heel bijzonder is de broekmatras die de mogelijkheid geeft om met een   2-persoons matras toch individueel de hoofdeinden te verstellen. Naast deze uitvoering kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor twee enkele matrassen naast elkaar of één grote matras. Sommige matrassen kunnen met lengteritsen aan elkaar vast gemaakt worden.

Een dekmatras bezit de eigenschap een bed heerlijk zacht te laten aanvoelen of kan worden toegepast om de hinderlijke middennaad tussen twee matrassen weg te werken.

Indien u last heeft van allergieën of Cara stelt dit zeer speciale eisen aan een matras. Veel matrassen zijn leverbaar met een afritsbare, stofvrije en wasbare matrashoes. Omdat dit regelmatig moet gebeuren, voldoet deze hoes aan speciale kwaliteitseisen die dat mogelijk maken.

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Matrassen

Auping AVS matrasAuping matras
Röwa matras Boston met een soepele schouderzone.
Tempur Cloud matras met kussen
Schramm Divina

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps