Avek matrassen
Slapen op topniveau.jpg

De pocketvering matrassen van Avek kenmerken zich stuk voor stuk door een goede ventilatie en het gebruik van bijzondere en kwalitatief hoogstaande materialen. Avek heeft een breed aanbod van matrassen. Elk matras is verkrijgbaar in verschillende hardheden, veringen en ondersteuningsmogelijkheden. Zo stel je gemakkelijk jouw persoonlijke pocketvering matras samen die in combinatie met met de passende bedbodem of boxspring, jouw ideale slaapsysteem vormt.

Avek matrassen.jpg                 Bronze                  Prata                    Ouro

Avek Bronze Matras
Comfortabel, fris en aangenaam slapen.
De Bronze is een matras waar veel mensen zich snel op thuis voelen. Het comfortabele matras is voorzien van een royale 8-slags pocketvering en is met verschillende luxe afdeklagen verkrijgbaar. Daarmee maak je je matras persoonlijk. Zo komt Bronze tegemoet aan vele slaapwensen.

Kies je favoriete Bronze.
Er is voor elke slaapwens een Bronze. Type 100 is voor de liefhebber van een veerkrachtig matras. Kies een type 200 als je behoefte hebt aan een matras dat de druk op je lichaam verlaagt. Voor een optimaal comfort en ventilatie is type 300 de juiste keuze.

Avek Prata Matras
Optimaal bedklimaat, robuust ligcomfort.
Houd je van een iets robuuster matras? Dan is de Prata een goede keus voor je. Je ligt net iets steviger en dankzij 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. Prata is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

Slapen zoals jij dat wil.
Je kunt voor jouw Prata matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De royale afdeklaag van het matras kies je ook zelf. De type 400 matras voor extra veerkracht, type 500 voor een optimale drukverdeling en type 600 voor nóg meer comfort en een perfecte drukverdeling. Je slaapt zoals jij dat wilt.

Avek Ouro Matras
Slapen op topniveau, pure luxe.
Onze Ouro is het beste van het beste. Een fris en comfortabel pocketvering matras met de allerbeste pocketkern, afgedekt met een laag ademend Talalay latex naar keuze. De Ouro gaat door deze uiterst goede kwaliteit extra lang mee. Op een Ouro slaap je het lekkerst.

Optimale vochtregulering.
Matras Ouro is verkrijgbaar met verschillende Talalay afdeklagen. Talalay is een unieke latexsoort met een zeer open celstructuur, voor een optimale vochtregulering. Type 700 is voorzien van een royale laag Talalay Classic, terwijl bij type 800 Talalay Natural toegepast wordt. Dit is een 100% natuurlijk latex, die we ook als extra dikke afdekking terugvinden in type 900. Het materiaal is zeer elastisch en zorgt voor een perfecte ondersteuning.

Avek Voetverwarming
Nooit meer koude voeten in bed!
Veel mensen hebben in de herfst en winterperiode last van koude voeten. Dat is niet alleen erg onprettig, maar hindert je ook bij het inslapen. Gelukkig heeft Avek hier een prima oplossing voor. Met de Avek voetverwarming met timerfunctie geniet je van aangenaam warme voeten in bed en tijdens het inslapen. Wij gebruiken veilige verwarmingstechniek, die ook toegepast wordt in de betere automerken. De voetverwarming is optioneel in te bouwen op alle Avek pocketvering matrassen en topmatrassen. Vraag ernaar bij je Avek dealer!

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Matrassen » Avek

Avek keerlussenAvek Bronze matrasAvek Prata matras

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps