Schramm matrassen

Schramm-Divina-Matratze.jpg

Divina pocketvering matras

Negentig jaar ambachtelijke traditie. Vijf jaar ontwikkeling en precisiewerk: DIVINA, de fantastische handvervaardigde matras, verlegt in heel Europa de grenzen met merkbaar meer comfort. DIVINA-matrassen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende sterktevarianten. De ambachtelijke functionaliteit, de natuurlijke flexibiliteit en het ongeëvenaarde bedklimaat zijn bestemd voor een doelgroep waarvan de eisen geen compromissen toestaan als het om comfort en luxe gaat. De pocketveren, vanzelfsprekend thermisch veredeld, zijn als veren met negen draaiingen gewikkeld uit staal. Een dynamiek die voor een zacht en elastisch effect zorgt. De fijnste stofferingsmaterialen als deklaag, zoals linnen, zijde, scheerwol en ook Lyocell, kunnen met alle zintuigen worden ervaren.

Kenmerken

* Integrale pocketveerkern met een vloeiend verloop van de veerkracht dankzij de combinatie van verschillende veerdiktes, afgestemd op de afzonderlijke lichaamsdelen 100% handvervaardigd.
* Ongeveer 500 cilinderveren (bij 100 x 200 cm), afzonderlijk met de hand ingenaaid in katoenen pockets.
* Thermisch veredelde veren met 9 draaiingen voor een onovertrefbare elasticiteit en een duurzame veerkracht.
* Gepatenteerde schouderondersteuning, speciaal voor zijslapers: veren met een gereduceerde veerkracht en een zeer elastisch katoenen weefsel in het schoudergebied.
* Zeer elastische natuurlatexbekleding met luchtkamers
* Optimaal bedklimaat: de arbeidsintensieve hechting van de stofferingsmaterialen (zonder verlijming) zorgt voor luchtcirculatie in alle richtingen.
*5 verschillende veerkrachtvarianten, al naargelang het lichaamsgewicht, de gewichtsverdeling en het persoonlijke gevoel van welbehagen.
* Extra stofferingslaag zijde/linnen voor meer comfort
* Draaggrepen aan alle 4 de zijden.

divina-aufbau_englisch.jpg

 

Schramm-Mythos-Matratze-Logo.jpg

Mythos pocketvering matras

Door puur handwerk ontstaan unieke producten, waarbij tot in het kleinste detail rekening wordt gehouden met de parameters van het menselijk lichaam en de gewoonten en voorkeuren van het individu. Binnen in een matras zijn verschillende veerkrachten actief. Want de mens is niet overal even zwaar. Het bekken bijvoorbeeld, dat ong. 42% van het lichaamsgewicht vormt, moet intensiever worden ondersteund dan de benen of de taille, om te veel druk te compenseren en de wervelkolom en spieren te ontlasten. De gepatenteerde schouderondersteuning waar de pocketveermatrassen zijn voorzien, is speciaal voor zijslapers ontwikkeld. In het schoudergebied worden veren met een gereduceerde veerkracht geplaatst zodat de schouders gemakkelijk kunnen wegzakken. Het zeer elastische katoenen weefsel dat op die plek in de matras is verwerkt, zorgt voor extra ontspanning. Zo functioneren de fijn gedifferentieerde veerkrachten op elke plaats van het lichaam in de juiste dosering: zeer elastisch maar niet zacht, krachtig maar niet hard. SCHRAMM biedt met het oog op de verschillende lichaamsgewichten de modellen DIVINA en MYTHOS in vijf verschillende recepturen aan: met een gelijkmatige, hoge flexibiliteit en een gedifferentieerde veerkracht.

Kenmerken

*Integrale pocketveerkern met een vloeiend verloop van de veerkracht dankzij de combinatie van verschillende veerdiktes, afgestemd op de afzonderlijke lichaamsdelen 100% handvervaardigd.
* Ongeveer 500 cilinderveren (bij 100 x 200 cm), afzonderlijk met de hand ingenaaid in katoenen pockets.
* Thermisch veredelde veren met 6 draaiingen voor een onovertrefbare elasticiteit en een duurzame veerkracht.
* Gepatenteerde schouderondersteuning, speciaal voor zijslapers: veren met een gereduceerde veerkracht en een zeer elastisch katoenen weefsel in het schoudergebied.
* 5 verschillende veerkrachtvarianten, al naargelang het lichaamsgewicht, de gewichtsverdeling en het persoonlijke gevoel van welbehagen.
* Extra stofferingslaag zijde/linnen voor meer comfort.
* Draaggrepen aan alle 4 de zijden.

mythos_aufbau_englisch.jpg

 

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Matrassen » Schramm

Schramm Divina
Schramm Fit and Flexible
Schramm systeem

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps