Swissflex Lattenbodems

Swissflex is al decennia het toppunt van echt Zwitserse slaapcultuur. Het toonaangevende merk voor hoogwaardige slaapsystemen en bedden staat voor producten van topkwaliteit, maximale functionaliteit en perfect design.

swissflex dame zwevend.jpg

Het totale slaapsysteem met interactieve bridge - technologie

Met interactieve bridge - technologie en het nieuwe materiaal GELTEX begint een nieuw hoofdstuk van moderne slaapcultuur.
De Swissflex uni 22 bridge lattenbodem is zelfs winnaar van de Red Dot Award 2014.

De lattenbodems uni 12, uni 14 en uni 22 met bridge- technologie bieden een op de behoeften afgestemde drukverlaging en ondersteuning van top tot teen - geheel automatisch en ergonomisch perfect. Het resultaat: een heerlijk gewichtloos liggevoel en een gezonde slaappositie in elke houding.

De Uni 20 lattenbodem, is de exclusieve klassieker van Swissflex. Bij deze frameloze lattenbodem, is ieder latpaar instelbaar. Hierdoor is deze bodem voor iedereen persoonlijk, en op maat in te stellen. 

De nieuwe matraslijn met GELTEX inside versa 20, versa 22 en versa 24 biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van de wensen op het gebied van comfort en stevigheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat drie wezenlijke factoren de slaapkwaliteit bepalen: drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen. Het nieuwe materiaal GELTEX behaalt op alle drie punten de hoogste score.

Met GELTEX inside is beter slapen gegarandeerd, zonder twijfel. Vandaar de tevredenheidsgarantie: ruilen binnen 90 dagen is mogelijk.

Bij Swissflex is ook aan de Swissbed beddencollectie ambiente, silhouette en exptession veel aandacht besteed. Stof, hout en aluminium zijn de fraaie materialen die het kunstwerk "bed" complementeren en maken het tot een groot genot voor lichaam en geest.

De investering in een inteliggent slaapsysteem is de moeite waard, want een gezonde nachtrust is immers onbetaalbaar. Het nieuwe slaapconcept met bridge technologie lattenbodems en GELTEX inside matrassen van Swissflex biedt voor alle lichaamstypen een perfecte combinatie van bodem en matras.

Swissflex bridge systeem.jpg

U bevindt zich hier: Home » Collectie » Lattenbodems » Swissflex lattenbodems

swissflex uni 22 bridge lattenbodem schouderzone 80mm
Swissflex versa 22 Geltex inside matras
Swissflex uni 22 lattenbodem bridge met versa 22 Geltex matras
Swissflex GELTEX Sleep Triangle
Swissflex uni 22_95 bridge lattenbodem
Swissflex uni 22 lattenbodem bridge met versa 22 Geltex matras
Swissflex afstandsbediening met Ipad

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps