Völker zorgbedden

Een bed van Völker oogt als een designbed, maar het is het eerste comfortbed van topklasse. Uitermate geliefd in de professionele zorgcentra, is dit comfortabele en multifunctionele bed ook voor de zorg bij u thuis een schot in de roos.

Voor iedereen voor wie comfort zo belangrijk is en met name wanneer men meer op bed is aangewezen en optimaal mobiel wil blijven.

Bij alle uiteenlopende modellen staat de functionaliteit voorop waardoor rusten, slapen en - zonodig - zorg een weldaad worden.

Een bed van Völker heeft niet alleen een elektrisch verstelbaar rug- en beenvlak, ook de instaphoogte is elektrisch verstelbaar tot een verzorgingshoogte van 70cm.

Ervaar in onze showroom hoe plezierig de relaxfauteuilstand is en hoe de handgrepen aan de bedzijden u houvast kunnen geven bij in- en uitstappen of omdraaien in bed.

U bevindt zich hier: Home » Merken » Völker

Het Völker bed is eenvoudig met de bediening in diverse hoogtes in te stellen. Gemakkelijk voor het in- en uitstappen, opmaken of voor zorg aan bed.Völker seniorenbed met zorgfuncties.
O.a. Hoog-laag bed, onrusthekjes etc.
Völker MiS Active - Micro-Stimulatiesysteem met massagesysteem ter ondersteuning van de preventie en behandeling tegen doorliggen
Völker butler

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps