Avek boxspring

Avek

Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. In 1927 ontstond het idee door grootvader Roelof Kok om bedden op maat te gaan maken, omdat er in die tijd nog geen standaard maten voor bedden waren. Ondanks dat er veel in het maken van bedden veranderd is, zijn veel dingen bij het oude gebleven. 

Cleopatra oud.jpg

Het erfgoed van grootvader Kok is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nedeland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog altijd gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, door de beddenmakers uit Friesland.

AVEK-Pand-1024x573.jpg

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Hun kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. Ze maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen ze een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is de missie van Avek en daarom gebruiken ze uitsluitend hoogwaardige ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen. Ze vormden de basis van ieder Avek slaapsysteem.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en te relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Alle ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

 

U bevindt zich hier: Home » Merken » Avek

Avek boxspring Noflik
Avek boxspring 1927
Avek boxspring

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps