Selecta K2 kindermatras
Röwa beuken planken
Selecta lattenbodems en matrassen

Selecta

Selecta is een van de grootste aanbieders van matrassen, lattenbodems en bedden. Ontwikkeling, design en productie vinden plaats in eigen huis. “Kwaliteit made in Germany“ speelt daarbij altijd een belangrijke rol: hoogwaardige materialen in combinatie met een onafhankelijk, modern design – verwerkt met de grootste zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. Het resultaat zijn perfect op elkaar afgestemde producten met veel onderlinge combinatiemogelijkheden en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 Selecta FR7 lattenbodem mot.jpg

Ogen dicht bij de aanschaf van een bed. Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan het eigen bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed zelf zijn de look en de eigen esthetische eisen belangrijk, bij de matras en lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Daarom is proefliggen absoluut noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een uitgebreid advies bij ons in de showroom.

 Selecta matras S19 klein.jpg

Het is logisch dat voor een ontspannen slaap een natuurlijke slaapomgeving nodig is. Daarom gebruiken wij natuurlijke materialen overal waar het mogelijk is. In onze matrassen wordt bijvoorbeeld sojaolie verwerkt – een aangroeiende grondstof met voortreffelijke materiaaleigenschappen. Onze lattenbodems worden grotendeels van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. 

 Zagerij Röwa Selecta.jpg

Alle producten van Selecta worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige materialen. Er wordt “Made in Germany“ geproduceerd – bij Rössle & Wanner GmbH. Elk product doorloopt onze permanente, strenge kwaliteitscontrole. Voor onze klanten betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de verwerking en werking van onze producten. En dat vele jaren lang.

Selecta LC & Selecta b2

Selecta LC 3 nw.jpg

De Selecta LC is verrassend goed slapen op een basic vormgegeven ledikant met geïntegreerde lattenbodem. Leverbaar in massief beukenhout, met lijnolie afgewerkt, of bekleed met meubelstof. Voor ieder is een variant voorhanden. De bedbodems zijn leverbaar met verstelbaarheid, handmatig of motorisch. 

Selecta b2 hoofdbord recht nw.jpg

De Selecta b2, hoort thuis in dezelfde serie. Dit bed heeft door het extra onderframe een buitengewoon comfortabele instaphoogte. U kunt kiezen uit verschillende hoofdborden - gebogen of recht - om de Selecta-bedden aan uw voorkeuren aan te passen.

U bevindt zich hier: Home » Merken » Selecta

Selecta LC
Selecta LC poot chroom
Selecta b2 met gebogen hoofdbord
Selecta b2 poot
Select UP11 ondervering
Selecta UP11 ondervering met afneembare wasbare tijk

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps