Swissflex Swissbed silhouette
Swissflex Swissbed expression
Swissflex Uni20 Swissbed Ambiente
Swissflex Side Bag, voor bediening, Ipad of iets anders.

Swissflex

Swissflex is al decennia lang het toppunt van echt Zwitserse slaapcultuur. Het toonaangevende merk voor hoogwaardige slaapsystemen en bedden staat voor producten van topkwaliteit, maximale functionaliteit en perfect design.

 swissflex dame zwevend.jpg

Het totale slaapsysteem met interactieve bridge - techonlogie

Met actieve bridge - technologie en het nieuwe materiaal GELTEX begint een nieuw hoofdstuk van moderne slaapcultuur.
De Swissflex uni 22 bridge lattenbodem is zelfs winnaar van de Red Dot Award 2014.

De lattenbodems uni 8, uni 12, uni 14, uni 20 en uni 22, bieden een op de behoeften afgestemde drukverlaging en ondersteuning van top tot teen - en geheel automatisch en ergonomisch perfect.
Het resultaat: een heerlijk gewichtsloos liggevoel en een gezonde slaappositie in elke houding.

De nieuwe matraslijn met GELTEX inside versa 20, versa 22 en versa 24 biedt voor elke smaak een optimale oplossing, afhankelijk van de wensen op het gebied van comfort en stevigheid. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat drie wezenlijke factoren de slaapkwaliteit bepalen: drukverlaging, lichaamsondersteuning en ademend vermogen. Het nieuwe materiaal GELTEX behaalt op alle drie punten de hoogste score.

Met GELTEX inside is beter slapen gegarandeerd, zonder twijfel. Vandaar de tevredenheidsgarantie: ruilen binnen 90 dagen is mogelijk.

Bij Swissflex is ook aan de Swissbed beddencollectie ambiente, silhouette en expression veel aandacht besteed. Stof, hout en aluminium zijn fraaie materialen die het kunstwerk "bed" complementeren en maken het een genot voor lichaam en geest.

De investering in een intelligent slaapsysteem is de moeite waard, want een gezonde nachtrust is immers onbetaalbaar. Het nieuwe slaapconcept met bridge technologie lattenbodems en GELTEX inside matrassen van Swissflex biedt voor alle lichaamstypen een perfecte combinatie lattenbodem en matras.

Swissflex bridge systeem.jpg

U bevindt zich hier: Home » Merken » Swissflex

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

Swissflex uni 20 - uni 22 houten designpoot
Swissflex afstandsbediening met Ipad
Swissflex uni 14 bridge systeem
Swissflex uni 12 bridge vlakke lattenbodem
Swissflex SF10 latex kussen

CMS & Webdesign by Footsteps