Een slaapfeestje met jubileumaanbiedingen!

De dag energiek beleven, begint met een goede nachtrust. Welkom bij de beddenspecialisten van Turkesteen in Veenendaal. Al zestig jaar wegwijzer in beddenland. Voel je op je gemak en wandel mee door onze slaapwinkel met een complete collectie bedsystemen die is verdeeld over drie etages, met elkaar verbonden door hellingbanen.

ZESTIG JAAR Turkesteen 

De dag energiek beleven, begint met een goede nachtrust. Welkom bij de beddenspecialisten van Turkesteen in Veenendaal. Al zestig jaar wegwijzer in beddenland. Voel je op je gemak en wandel mee door onze slaapwinkel met een complete collectie bedsystemen die is verdeeld over drie etages, met elkaar verbonden door hellingbanen. Bent u slecht ter been of is er twijfel over het doorgebruiken van al aanwezige bedbodems of matrassen? We komen u graag ophalen of thuis bezoeken. 

Van Basisbed tot luxebed, ergens in ons droomdomein staat het beste bed. Je bent van harte uitgenodigt om dat te komen vinden samen met de specialisten van Turkesteen. Zodat de goede nacht je dag verlicht.

Ga terug

U bevindt zich hier: Home » Nieuws

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps