Schramm matras Mythos
Schramm matras Divina

Schramm

De historie van deze firma van hoogwaardige bedsystemen start in 1923 in Enkenbach-Alsenborn als stoffeerderij en zadelmakerij. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer van dit internationaal opererende bedrijf.

Sinds 1999 kent de traditie van Schramm GmbH een nieuwe vorm. In de nieuwbouw uit staal en glas gaan moderne fabricagemethoden en ambachtelijke verwerkingstechnieken hand in hand. Gevoel en verstand zijn bepalend voor iedere afzonderlijke fase van het productieproces.

Met het boxspringsysteem van Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel bovenmatras en een stabiele boxspring.
Het ondersteunend vermogen van alle Schramm - matrassen wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper door de keuze van verschillende veerkernrecepturen.
Verdere bijzonderheden zijn de gepattenteerde schouderopname, matras in anti-allergie uitvoering en de matras Divina met optimaal slaapcomfort.

Omdat de bedden van Schramm zeer divers kunnen worden vormgegeven, bepaalt u zelf de stijl. Modern of klassiek, gestoffeerd of van hout; we zoeken graag met u mee naar uw ultieme droombed.

U bevindt zich hier: Home » Merken » Schramm

Schramm fabriek
Schramm slaaphouding
Schramm verstelbaar

Meer informatie?

Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op: tel. 0318-512 686

CMS & Webdesign by Footsteps