AUPING bodems, matrassen en ledikanten.

Koninklijke Auping is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.

Jouw comfort, ons vakmanschap

Bij de ontwikkeling en productie van ieder bed staat comfort altijd voorop. Dat lukt ons dankzij de unieke kennis, ervaring en vakmanschap van onze specialisten op het gebied van ventilatie, ondersteuning en drukverlaging.
Onze visie op slapen vatten we samen in: Auping nights, Better days.

Jouw nachtrust, onze missie

Auping werkt elke dag aan het bedenken en maken van de meestcomfortabele en frisse bedden. Je slaapt beter, wordt uitgerust wakker, ziet er beter uit en je voelt je beter. In alles wat wij voor je doen, brengen wij de belofte van ons merk tot leven: Auping nights, Better days.

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Garantie

Auping garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, de opdracht een goed ventilerend bed te maken voor het plaatselijk ziekenhuis. In zijn smederij bedacht en bouwde Auping het eerste spiraalbed.

Vandaag de dag is Koninklijke Auping de grootste zelfstandige beddenfabrikant van Nederland. In onze showroom presenteren we alle produktgroepen die Auping te bieden heeft; boxsprings met maximale ventilatie, dwarsgespannen spiralen met prachtige versteltechniek, tijdloze en ook spannende ledikanten zoals de Auronde en de Essential, de bijpassende kasten, matrassen, kussens en bedtextiel.

Meer dan 50 jaar zijn we dealer van Auping en vinden samen met u op onze royale Auping afdeling het best passende bed.

Vul hier uw zoekopdracht in