2019-auping-criade-bend-banner

Auping Boxspring Criade

Deze stijlvolle Auping Criade boxspring past in iedere slaapkamer. Het eigentijdse ontwerp gaat hand in hand met comfort, hierdoor kun je grenzeloos genieten van de comfortabele boxspring.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping Criade

Het Auping Criade  boxspring systeem is voorzien van een open spiraalbodem waardoor de boxspring een zeer goede ventilatie heeft. De combinatie van verschillende lagen, boxspring/matras/topdek, maakt het slapen op een boxspring uniek. Door de verschillende lagen te combineren onstaat een zeer goede drukverlaging op schouders en heupen. De boxspring laat druk verdwijnen  en geeft steun daar waar nodig. Een systeem dat zich in de loop der jaren bewezen heeft.

De Boxspring Criade bestaat uit een 80% open spiraalbodem. De actievepocketveer zorgt voor een stabiele optimale lichaamsondersteuning. Deze zeer eigentijds boxspring is verkrijgbaar in één van de vijf Auping AVS pocketveermatrassen en topdekken.

De Auping Criade is ook verkrijgbaar met een twee en drie motorige verstelbare uitvoering verkrijgbaar.

Uw maakt de boxspring compleet met een van de fraaie hoofdborden. Daarnaast is er een uitgebreide keuze in diverse stoffen. Auping verdeeld de stoffen collectie in drie groepen verschillend in kwaliteit en prijs. Uiteraard biedt Auping ook diverse accessoires om het plaatje maar ook het gebruiksgemak en comfort compleet te maken. Bijvoorbeeld de LED leeslamp met een flexibel gedeeld waardoor de in de gewenste positie geplaatst kan worden.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0318 512 686.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Wat klanten zeggen

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

auping-boxsping-zeewolde

Auping bedden

Kom proefliggen bij Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Vul hier uw zoekopdracht in