Auping Boxspring Original

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping Original

De Auping Original is een compleet bed met een helder ontwerp. Met als basis de Auping spiraalbodem en matras. En dat is precies wat nodig is voor een goede nachtrust. Zowel bedbodem als matras zijn ergonomisch volledig af te stemmen op jouw lichaam. De Original bestaat uit een strak vormgegeven en krachtig frame en optisch slanke poten met zachte rondingen. De Original kan gecombineerd worden met Auping spiraalbodems en matrassen en optioneel een hoofdbord.

Met het nieuwste bedmodel van Auping, de Original, kies je voor de perfecte basis van een ventilerende spiraalbodem. En dankzij de meer dan 10.000 drukpunten wordt je lichaam optimaal ondersteund. Gecombineerd met een matras die is afgestemd op jouw lichaam, slaap je op de perfecte basis.

Matrassen
Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering. Maak nu gebruik van de Auping Matras kiezer

Ervaar de Original zelf
Om je te helpen bij het samenstellen van de Original, ben je altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen waar je het bed en al zijn mogelijkheden kunt zien én uitproberen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar je persoonlijke voorkeuren, zodat ze het bed precies aan de hand van jouw wensen kunnen samenstellen. Zo weet je zeker dat je de juiste Original kiest.

Een hoofdbord maakt de Original compleet
Maak je Original compleet met een hoofdbord, verkrijgbaar in 2 hoogtes, in de stof en kleur van jouw keuze. Bij elke maat een passend hoofdbord, met of zonder oversteek, ook in 1-persoons en leverbaar in diverse stoffen en kleuren.

Extra comforthoogte
Het Original bed is verkrijgbaar in 2 hoogtes. De hoge versie biedt extra comfort. Je kunt kiezen uit 2 hoogtes bedomranding: standaard 33 cm of te verhogen tot 40 cm (met ophoogpoten).

Voor ieder comfort een spiraalbodem
De Original kan uitgevoerd worden met de volgende spiraalbodems:

 • Vlak
 • Handverstelbaar (Rug- en voetendeel handverstelbaar)
 • 1-motorig (Rugdeel elektrisch verstelbaar, voetendeel handverstelbaar)
 • 2-motorig (Rug- en voetendeel elektrisch verstelbaar, voorzien van knieknik)
 • 3-motorig (Rugdeel, voetendeel en hoofdsteun elektrisch verstelbaar, voorzien van knieknik)

De praktische matraskoppeling
Dankzij de praktische matraskoppeling, behoort schuiven van uw matras tot het verleden. De koppeling komt tot stand via handige clips, die je gemakkelijk vastklikt aan je spiraalbodem. De matras wordt hieraan bevestigd, zodat je matras keurig op zijn plek blijft liggen.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0318 512 686.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

auping-boxsping-zeewolde

Auping bedden

Kom proefliggen bij Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Turkesteen is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Vul hier uw zoekopdracht in