Auping Boxspring Tone

Auping Tone is een slanke en eigentijds boxspring. Door haar vorm past de Tone boxspring perfect in de trend van slanke bedden. Stalen frame met ronde poten gepoedercoat in één van 5 Auping kleuren. Zacht hoofdbord, prachtig afgewerkt met dubbele stiknaden.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Gemaakt in Nederland, de fabriek staat in Deventer. Gratis bezorgd en gemonteerd in je slaapkamer

Introductieaanbieding voor een niet verstelbare uitvoering vanaf, van € 4.805,00 voor € 3.495,00 (Inclusief Auping Tone boxspring matras, Auping Tone topper en Auping Tone hoofdbord. In de afmetingen 160 of 180 cm bij 200 of 210 cm. Vraag naar de voorwaarden.

De opbouw van Auping Tone:
Auping Tone is een goed gevulde boxspring, hij staat op een sterk stalen frame. Op het stalen frame ligt de box, die bevat een spiraalbodem én pocketveren. De spiraalbodem is gemaakt van gevlochten staaldraad en is voor 80 procent open, waardoor de boxspring extra goed ventileert. Boven op de box ligt het gestoffeerde matras.

De pocketveren in zowel de boxspring als het matras zorgen voor goede ondersteuning van je lichaam en zorgen ervoor dat je ’s nachts makkelijk kunt draaien. Boven op het matras ligt dan nog een topper. De Auping Tone topper is gemaakt van geperforeerd natuurlatex en zorgt ervoor dat jij heerlijk uitgerust bent na een nachtje slaap.

Auping Tone is verkrijgbaar als tweepersoons boxspring van 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

Het matras

Het Auping Tone matras
Het boxspringmatras voor Auping Tone is een gestoffeerd matras, afgewerkt met een bies.

Het is een luxe matras van wel 20 centimeter hoog met 5 zones: hoofd, schouders, onderrug, heupen en benen.

Die 5 zones bieden je de ondersteuning waar je dat nodig hebt en laten je wegzakken waar dat fijn is. Dat werkt, van top tot teen, als volgt: De zone voor je hoofd is lekker stevig, zodat je hoofd goed ondersteund wordt. De schouderzone is soepeler, zodat je schouders goed kunnen wegzakken. Dit is vooral fijn als je op je zij slaapt. De zone voor de onderrug geeft wat tegendruk, zodat je rug wel goed wordt ondersteund als je schouders lekker wegzakken. De heupzone biedt stabiliteit aan je heupen. De laatste zone, die voor je benen, die is soepel, je benen hebben tenslotte iets minder ondersteuning nodig dan je heupen en je hoofd. Zo ligt je ruggenwervel mooi in een rechte lijn.

Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden:
soft, medium en firm.

Stoffen voor jouw Tone boxspring:
Voor de Tone boxspring kun je kiezen uit 20 verschillende opties. Zo maak je het echt jouw eigen boxspring.

Het hoofdbord, de boxspring en de matras kunnen we stofferen in 3 kwalitatieve stoffen, elk verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0318 512 686.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Wat klanten zeggen

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Auping bedden

Kom proefliggen bij Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Vul hier uw zoekopdracht in