AVEK sinds 1927

In 1927 had pake Roelf Kok een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen. Keer op keer moest hij de standaard bedden laten aanpassen, omdat ze te groot waren voor de bedsteden.

Bedden op maat

Zo ontstond het idee om zelf bedden op maat te gaan maken. Vanuit deze nuchtere gedachte werd beddenfabriek Avek in 1927 opgericht. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het erfgoed van pake is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend.

Avek bed, speciaal voor jou gemaakt

In Surhuisterveen worden de bedden nog altijd op maat gemaakt. Door mensen die hun vak verstaan en met liefde bedden produceren van topkwaliteit. Je eigen Avek bed, speciaal voor jou gemaakt.

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Garantie

Avek garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2 jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. In 1927 ontstond het idee door grootvader Roelof Kok om bedden op maat te gaan maken, omdat er in die tijd nog geen standaard maten voor bedden waren. Ondanks dat er veel in het maken van bedden veranderd is, zijn veel dingen bij het oude gebleven.

Het erfgoed van grootvader Kok is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend, maar wel anno nu. Avek is tegenwoordig een beddenmerk voor heel Nedeland en daarbuiten. In Surhuisterveen worden de bedden nog altijd gemaakt, door mensen die hun vak verstaan. Je eigen Avek bed is een bed van topkwaliteit, door de beddenmakers uit Friesland.

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Hun kennis en ervaring ontwikkelen zich al drie generaties lang. Ze maken vrijwel alles zelf. Daardoor kunnen ze een optimaal slaapcomfort waarborgen. Jouw nachtrust is de missie van Avek en daarom gebruiken ze uitsluitend hoogwaardige ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen. Ze vormden de basis van ieder Avek slaapsysteem.

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en te relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Alle ontwerpen zijn van Nederlandse bodem. Een lust voor het oog en het beste voor een heerlijke nachtrust.

Vul hier uw zoekopdracht in