Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Avek Boxsprings

Hieronder vindt u een selectie van de Avek Boxsprings. Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden qua kleur en styling. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Avek Boxspring Ninety

Avek Boxspring Ninety.
De jubileumboxspring met vele extra’s.

Avek bestaat 90 jaar! Al 90 jaar lang maken wij, in onze eigen fabriek in Friesland, met zorg en vakmanschap de beste bedden en boxsprings. Speciaal vanwege ons 90 jarig jubileum introduceren wij Avek Boxspring Ninety. Een luxe drielaags boxspring met vele extra’s, zoals:

 • de nieuwe Ninety achterwand,
 • een extra dikke topmatras met zones,
 • een gratis set LED leeslampjes,
 • en een gratis set in- en uitstapverlichting.

Jouw voordeel bedraagt maar liefst 510 Euro. Je hebt al een zeer complete Ninety boxspring voor 2.395 euro! Test ‘m nu bij Beddenspecialist Turkesteen.

Avek Boxspring Fier

Avek Boxspring Fier.
Comfort en design.

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen.

Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. Kom direct naar de winkel en probeer hem uit bij Beddenspecialist Turkesteen.

De Avek boxspring Fier is er in 3 varianten:

 • Avek boxspring Fier Flak
 • Avek boxspring Fier line
 • Avek boxspring Fier styl

Avek boxspring simmer

Avek Simmer.
Geïnspireerd door de zomer.

De nieuwe Avek Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Nederlandse zomers. Op een Simmer boxspring ontwaak je heerlijk fris en fit omdat het een extra goed ventilerend bed is.

De ingebouwde spiraalbodem laat het bed ademen, waardoor jij je prettig en ontspannen voelt. Bovendien heeft Avek Simmer een fraaie uitstraling.

De Avek Simmer is er in 3 vaianten:

 • Avek boxspring Simmer Dei
 • Avek boxspring Simmer Loft
 • Avek boxspring Simmer Twirre

Boxspring Avek

Avek Boxsprings.

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair.

Bij Beddenspecialiast Turkesteen hebben we 3 verschillende Avek boxspring programma’s: Fier, Simmer en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou past.

Avek boxspring Kopen

Bij de aanschaf van een Avek boxspring wordt er altijd een combinatie gemaakt van een boxspring, een matras en een topper. Bij Avek maken ze al boxsprings sinds 1927. Ze weten wat belangrijk is om goed te kunnen slapen. De materialen die ze bij Avek gebruik zijn kwalitatief goed.

Avek boxspring matrassen zijn zo opgebouwd dat ze goed ventileren. en ze bieden de juiste ondersteuning voor jouw lichaam. Een Avek bed stel je zelf samen naar je eigen wensen.

Vul hier uw zoekopdracht in