avek-boxspring-fier-banner

Avek Boxspring Fier

Fier is een ander woord voor trots. En trots zijn wij op onze nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn we erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Avek Fier

In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.

Complete boxspring Fier

De basis van elk Fier bed is de unieke ventilatiebox met geïntegreerde dwarsgespannen spiraalbodem en een kern van pocketveren. De bijbehorende pocketveringmatrassen zijn leverbaar in drie verschillende hardheden, zodat er altijd een Fier matras is dat bij je past. De Fier topmatrassen vormen een extra comfortlaag voor je bed. Bij Fier kun je kiezen uit 2 types: OptiFoam koudschuim voor een iets steviger ligging, of Innerzone latex voor iets soepeler comfort.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam avek  staat borg voor probleemloos functioneren. Avek maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Avek producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0318 512 686.

Wat klanten zeggen

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

logo-avek-zonderoverlap

Avek Boxspring

Kom proef liggen bij Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen is een grote Avek dealer.

Vul hier uw zoekopdracht in