Bedden

Bedden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij Beddenspecialist Turkesteen vindt u dan ook een mooie compleet assortiment. Voordat u een bed koopt wilt u natuurlijk eerst weten hoe dit bed ligt. Bij Turkesteen staan we dan ook graag voor u klaar om u meer te vertellen over onze bedden.

Lattenbodems

Het bed als energiebron-generator: alleen een gezonde nachtrust geeft overdag voldoende energie. Nachtrust speelt bij iedereen een centrale rol. We slapen immers ongeveer een derde deel van ons leven. Duits onderzoek wijst uit dat we gemiddeld per dag 8,22 uur in bed doorbrengen (bron: Statistisches Bundesamt). Dit komt neer op zo’n 3000 uur per jaar, dus bij een gemiddelde levensverwachting van 80 jaar wel 27 jaar.

De investering in een intelligent op maat in- en nastelbaar  slaapsysteem is de moeite waard, want een gezonde nachtrust is immers onbetaalbaar.

Spiraalbodems

Een goed matras heeft een matrasdrager nodig om comfort en ondersteuning te bieden. De dwarsgespannen spiraalbodem heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen. Het metalen vlechtwerk van de spiraal biedt maximale ventilatie, stabiliteit en duurzaamheid.

Laat u verrassen door de vele verschijningsvormen en de aantrekkelijke prijs van dit ondergewaardeerde bedsysteem.

Mooie bedden van topkwaliteit

Bij Turkesteen willen we graag tevreden klanten, daarom hebben wij mooie bedden in onze showroom staan die voldoen aan de hoogste normen. Veel van onze bedden komen van Nederlandse fabrikanten waardoor u altijd slaapt op een oer-Hollands bed.

Goede service ook na uw bestelling

Wij hebben en houden graag contact met de klant. Wij willen graag dat u tevreden bent en blijft ook na 5 jaar. U bent altijd welkom voor advies en ook voor het onderhoud van uw bed of matras staan wij graag voor u klaar.

Hieronder ziet u een kleine greep uit ons assortiment bedden.

Auping bedden

Een Auping bed dankt haar bekendheid aan haar unieke spiraalbodems. In 1888 ontwierp oprichter Johannes Auping een hygiënisch en goed ventilerend bed voor het ziekenhuis.

De ‘stalen gezondheidsmatras’ vond meteen gretig aftrek. Het succesvolle spiraalbed leidde in 1988 tot de toekenning van het predikaat ‘Koninklijk’. Door de open structuur van de bedbodem zorgt Auping dat 80% van het bed geventileerd wordt met schone en frisse lucht.

Er is geen bed dat beter ventileert!

Hasena bedden

Een Hasena bed kun je zelf samen stellen. De basis van een Hasena bed is het bedframe. Daarnaast kunt u zelf veel keuzes maken, bijvoorbeeld, materiaal, kleur hoogte van de bedpootjes. Maar ook het hoofdeinde, rugkussens, model nachttafel, bedlades enz.

Bij Beddenspecialist Turkesteen helpen we u graag de juiste keuze te maken. Elk bed wordt door de vele keuzes uniek, waardoor u altijd een uniek bed beslaapt.

Röwa bedden

Röwa is een Duits merk dat ledikanten, lattenbodems en matrassen van hoogwaardige kwaliteit produceert. De oprichters Rössle & Wanner legden in 1914 in Stuttgart de basis voor het bedrijf. In de loop der jaren zijn niet alleen de namen samengevoegd, ook de collectie is verbreed en verbeterd, met als focus: slaapondersteuning.

Schramm bedden

SCHRAMM staat al drie generaties lang voor een alomvattend slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Sinds de oprichting in 1923 zijn zij trouw gebleven aan het ambacht.

SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland. En de vierde generatie staat alweer klaar.

Selecta bedden

Bent u op zoek naar een bed, waarbij er is nagedacht of de materialen, de productie en de diverse componenten die een bed een bed maken? Kijk dan eens bij Selecta Bed. Prachtig vormgegevens met mooie opties.

Kom langs in onze showroom om hem te bekijken. Ook voor advies en vragen bent u welkom bij Beddenspecialist Turkesteen.

Een nieuw bed kopen? Kom nu naar Beddenspecialist Turkesteen

Bij Beddenspecialist Turkesteen vindt u een ruim assortiment bedden. Of u nu een eenpersoons bed zoekt, een twijfelaar of een tweepersoon bed, bij ons vindt u precies wat u zoekt. Ook hebben wij een uitgebreide collectie boxprings. Onze bedden zijn van de merken Auping, Hasena, Röwa, Schramm en Selecta. Voordat u een bed koopt is het verstandig om het bed maar vooral het matras te voelen. Bij Beddenspecialist Turkesteen kunnen wij ook een SlaapID doen om te kijken hoe u slaapt en wat u favoriete lig houding is. Op deze manier bent u verzekert van het juiste advies en het fijnste matras.

Een bed kopen in verschillende soorten en maten.

Of u nu van hout houdt of van strak bij ons vindt u het juiste bed. Het bed moet natuurlijk in uw slaapkamer passen en daarom zijn de meeste bedden in  meerdere kleuren te verkrijgen. De afmeting van het bed is natuurlijk ook belangrijk. Hoe groot is de slaapkamer? Hoe groot bent u zelf? Het bed moet hierop goed worden afgestemd.

Toe aan een nieuw bed?

Of u al toe bent aan een nieuw bed kunt u gemakkelijk controleren met onze slaapscore vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook zelf zien of voelen of u toe bent aan een nieuw bed of matras. In de winkel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en bespreken we uw wensen graag tijdens een gesprek.

Direct een bed kopen

Een bed koopt u niet zomaar. U moet hier goed over nadenken en u wilt hier graag lang plezier van hebben. Door het juiste advies, uw wensen en eventueel de SlaapID komen we samen met u tot een mooie samenstelling. Bedenk bij het kopen van een bed dat u beide anders slaapt en een ander postuur heeft. Laat ons u voorlichten! Bij Beddenspecialist Turkesteen staan we ook na uw aankoop voor u klaar om u verder te helpen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en bel: 0318 512 686

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in