Bij Beddenspecialist Turkesteen bent u van harte welkom in onze showroom om onze producten te kopen. Wij werken niet met een eigen webshop, maar het is wel mogelijk om via het hoofdkantoor online te bestellen. De webshop knopt bovenin deze pagina leid u automatisch naar de webshop van Beddenspecialist.nl

SHOWROOM

U bent van harte welkom in de showroom waar onze medewerkers u van dienst kunnen zijn en uw bestelling kunnen verwerken.  Veel van onze producten (bijvoorbeeld alle hoofdkussens en dekbedden), hebben wij in voorraad en kunt u gelijk meenemen.

BETALEN IN DE SHOWROOM

De betaalmogelijkheden als u uw bestelling plaatst in de showroom worden daar graag met u besproken. Met keuze uit 

 • contante betaling
 • pin
 • betaling via eenmalige machtiging

HOE WORDT UW BESTELLING AFGELEVERD?

BESTELLING IN DE SHOWROOM

Bij bestelling in de showroom wordt de levering en installatie uitvoerig met u besproken. Beddenspecialist Turkesteen beschikt over een eigen bezorg- en montage team. Mensen die uw gekozen slaapkamer, bedbodem, matras, kast etc. op vakbekwame wijze bezorgen en monteren. Op de afgesproken ochtend of middag. U heeft er dus geen omkijken naar. Woont u binnen een straal van 50km van Veenendaal dan hoeft u voor de levering geen extra kosten te betalen.

RETOUREN

U kunt uw producten retourneren binnen 14 dagen na aankoop. Indien u een product retour wenst te zenden, stuurt u een email naar info@turkesteen.nl. Eventuele portokosten of ophaalkosten voor de retourzending betaalt u zelf. Zorg er voor dat het product onbeschadigd is, kaartjes er nog aan, productdoos en/of verpakking heel, niet gebruikt of gewassen, etc.

Vermeld in uw email:

 • Uw naam
 • het ordernummer
 • het product
 • bij voorkeur de reden van retour
 • uw rekeningnummer waarop u het bedrag teruggestort wenst te hebben met plaats van de bank.

Zodra het product bij ons onbeschadigd is terug gekomen wordt het betaalde bedrag per omgaande aan u terug betaald.

 Retouradres:

Den Herder Bedden
Deventerweg 7a
3843 GA Harderwijk

ONLINE

Bestellen via de website kan ook. De bestelprocedure wijst voor zich. Heeft u toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen middels info@turkesteen.nl of bellen met 0341-415363.

BETALEN ONLINE

Kiest u voor bestelling via de website dan kunt u bij turkesteen.nl betalen via iDeal.

Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van online producten en diensten gemakkelijk te maken. iDeal is online betalen via internetbankieren.
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Het voordeel is dat uw betaling en bestellingen snel worden verwerkt.

 • U legt uw bestelling in het winkelwagentje.
 • U kiest om te betalen met iDeal.
 • U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaling klaar staat.
  Vul de ontbrekende gegevens in en doe een betaling. Het bedrag wordt van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen direct bericht dat de bestelling is betaald.
 • Wij zorgen voor een juiste verzending van uw bestelde producten

BESTELLING ONLINE

Bij online bestellen kunt u ons productenprogramma onderverdelen in 2 categorieën:

 • bedtextiel en hoofdkussen te verzenden middels TPG post
  De verzendkosten naar een adres in Nederland of Belgie bedragen bij een bestelling 5,=.
  Overige landen op aanvraag.
 • matrassen te verzenden middels transportbedrijf of bezorging middels eigen bezorgdienst
  Matrassen worden in de regio (tot 50km om Harderwijk heen) kosteloos bij u afgeleverd. Voor aflevering buiten deze straal van 50km wordt 75,= bezorgkosten in rekening gebracht.

Vul hier uw zoekopdracht in