Boxsprings

Als er één slaapsysteem moeilijk valt in te schatten op de juiste eigenschappen gedurende de nacht, is het wel de boxspring. Een matrasdrager bestaande uit metalen spiraalveren, bekleed met stof. Op het uiterlijk kan men makkelijk verliefd worden, maar ga je vervolgens houden van het innerlijk?

Wij nodigen u uit verder te kijken dan de stoffering. We vragen wel wat van uw tijd om stabiliteit, comfort en ondersteuning juist af te stemmen. Vervolgens zoeken we mee naar de ideale boxspringhoogte, hoofdborduitvoering en eventuele verstelbaarheid (tot 7 motoren per boxspring!).

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een comfortabel verend en ventilerend bed. Ze zeggen ook wel ‘hotelbed’ omdat in veel hotelkamers een boxspring wordt gebruikt voor een goede nachtrust van bezoekers. Een boxspring is te verkrijgen in veel verschillende soorten en types. U kunt (bijna) elke boxspring aan kleden zoals u dat wilt. Zo heeft u niet alleen de keuze uit het soort stof, maar ook het hoofdbord en voetbord kunt u zelf kiezen.

Boxspring voordelen

Door de vele veren in een boxspring krijgt het lichaam de juiste ondersteuning op elke plaats. Hoe meer veren er in een boxspring zitten hoe beter de ondersteuning van het lichaam. Ook de ventilatie en de hogere instap zijn grote voordelen van een boxspring ten opzichte van een normaal matras.

Kies de boxspring die bij je past

Hieronder ziet u een aantal mooie voorbeelden van onze boxspring collectie. In de winkel treft u het complete assortiment boxsprings. Daarom adviseren wij u ook om naar de showroom te komen. Wij kunnen u dan het juiste advies geven. Ook is het mogelijk om een SlaapID aan te vragen, waardoor wij nog beter kunnen meten hoe uw slaapgedrag is.

Auping boxspring

Bent u op zoek naar een Auping boxspring? Dan bent u bij Beddenspecialist Turkesteen aan het juiste adres. Sinds 1888 produceert Auping matrassen van zeer hoge kwaliteit. Auping heeft drie kernwaarden te weten: Optimale steun, kwaliteit en ventilatie.

Een Auping boxspring wordt opgebouwd vanuit een metalen frame met een spiraalbodem. Bovenop deze spiraalbodem wordt een kern met pocketveren geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de bodem ontzettend goed ventileert en een uitstekende drukverdeling biedt.

De Auping boxspring wordt geproduceerd in Nederland en is van topkwaliteit. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig Nederlands topproduct. Een Auping boxspring geeft u de garantie voor duurzaam slaapcomfort op het hoogste niveau.

De boxsprings van Auping zijn geheel zelf samen te stellen. Er is keuze uit diverse Auping matrassen, topmatrassen, hoofdborden en stofkleuren.

We hebben een speciale pagina gemaakt met onze Auping Boxspring sets.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

AVEK Boxspring

Boxsprings nemen in het assortiment van Avek een belangrijke plaats in. Een boxspringbed bestaat meestal uit drie lagen. De boxspring zelf vormt de basis, het matras komt daar bovenop en het topmatras zorgt voor een extra comfortabele laag. Door hun bijzondere comforteigenschappen zijn boxsprings erg populair.

Bij Beddenspecialiast Turkesteen hebben we 3 verschillende Avek boxspring programma’s: Fier, Simmer en Ninety. Elk programma heeft een eigen karakter en biedt een ruime keuze aan op maat gemaakte mogelijkheden. Zo vind je altijd een bed dat bij jou past.

Indien u van plan bent om een Avek boxspring te kopen, bekijkt u dan eens de collectie op onze website of kom langs in de winkel.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

Perzona boxspring

Functionaliteit, comfort en kwaliteit verenigd in een uniek eigentijds design Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design.

Ontdek meer over Perzona boxsprings.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

SCHRAMM Boxspring

SCHRAMM staat al drie generaties lang voor een alomvattend slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Sinds de oprichting in 1923 zijn zij trouw gebleven aan het ambacht. SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland. En de vierde generatie staat alweer klaar.

Indien u van plan bent om een SCHRAMM boxspring te kopen, bekijkt u dan eens de collectie op onze website of kom langs in de winkel.

Wanneer u vragen heeft, bent u van harte welkom in onze winkel.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en bel: 0318 512 686

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in