Turkesteen garantie zekerheden:

 • 10 jaar garantie op alle bed bodems en matrassen met een aankoopprijs van € 500,00 of meer. Voor de 10 jaar garantie geldt een afschrijving vanaf het jaar na verloop van de fabriek garantie. D.w.z. bijvoorbeeld op een matras van Selecta staat 3 jaar 100% garantie, Turkesteen verlengt dit tot 10 jaar, vanaf het 4e jaar als volgt:
  4e jaar recht op 60% vergoeding van de kosten.
  5e jaar recht op 50% vergoeding van de kosten.
  Enz. tot het 10e jaar.
  Bij een aankoopprijs onder de € 500,00 geldt de standaard fabriek garantie.

Op motoren geldt een garantie van 10 jaar op basis van afschrijving vanaf de standaard fabriek garantie (te vinden bij de pagina van de betreffende fabrikant ).

 • Gratis leen te bed bij het verlenen van onderhoud aan het geleverde bed.
 • Gratis omruilgarantie voor matrassen met een aankoopprijs vanaf € 500,00 of meer ( tot maximaal 4 weken na aflevering matras ). Bij retourname zonder omruilen rekent Turkesteen 20% van de aankoopprijs. Bij aankoop onder een aankoopprijs van € 500,00 zijn de kosten in overleg
 •  Geen voorrij kosten bij het verlenen van onderhoud.

Garantie kan alleen worden verleent bij een normaal gebruik van de goederen en geldt alleen voor de eerste gebruiker. Voor de standaard fabriek garantie verwijzen naar de betreffende pagina van de fabrikant.

Garantie aanvragen

Heeft u nu een probleem met één van uw producten? Laat het ons weten zodat we een passende oplossing voor u kunnen vinden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct contact?

U kunt op werkdagen ook contact opnemen met één van onze medewerkers bel daarvoor: 0318 512 686

Vul hier uw zoekopdracht in