Hasena | The dream factory

In Hasena bedden komen dromen uit, hoogwaardige, trendy en betaalbare meubels om te slapen, te dromen en goed te voelen. Hasena heeft verschillende aantrekkelijke modellen in de showroom van Beddenspecialist Turkesteen opgesteld staan.

Kenmerken

Hoge kwaliteit * Innovatief * Scherpe prijs * Perfectie * Houtsoorten met verantwoord FSC keurmerk

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Rob
    Rob

    Bel hem op: 0318 512 686

    “SLAPEN IS ONS VAK!”

Hasena Oak Line 18

Hasena Oak line 18

Veiligheid en duurzaamheid voor een rustgevende nacht – de typische sterke structuur van het eikenhout in combinatie met de afzonderlijke voet- en hoekelementen geven onze Oak-Line een sterke en comfortabele uitstraling.

Naast het bed zijn er ook nog vele accessoires verkrijgbaar.

Kom langs in de winkel en we vertellen u er graag over.

Hasena Spazio

Hasena Spazio met opbergruimte

Dit bed valt op door zijn compacte vorm en twee uittrekbare bedladen, die veel ruimte bieden.

Een Hasena Spazio kun je verder aankleden zoals jij dat wilt. Er zijn diverse mogelijkheden qua hoofdborden en wandpanelen.

Naast het bed zijn er ook nog vele accessoires verkrijgbaar.

Kom langs in de winkel en we vertellen u er graag over.

Hasena Oak Vintage 23

Hasena Oak Vintage 23

Met Oak-Vintage meubelen breng je een edgy-robuuste charme uit vervlogen tijden in je slaapkamer. De bijzondere «used look» ontstaat door een complexe, meerfasige behandeling van massief hout en straalt nostalgische warmte en comfort uit.

Bij dit bed van Hasena zijn bijpassende lampen en accessoires, kom naar de winkel en we vertellen u er graag meer over.

Hasena Elito

Hasena Elito Complete set

Dit Elito bed is een complete set, die bestaat uit het bedframe inclusief het gecapitonneerde hoofdeinde en twee bedladen. De Elito overtuigt door zijn compacte vorm en royale opbergruimte.

Bij dit bed van Hasena zijn bijpassende lampen en accessoires, kom naar de winkel en we vertellen u er graag meer over.

Hasena Factory-Line Loft 18

Hasena Loft 18

De Hasena Loft 18 is ruw en solide, maar met een framedikte van slechts 2,8 cm neemt hij weinig ruimte in beslag.

Met decoratieve metalen hoeken wordt de fabrieksstijl extra benadrukt.

Ook voor de Hasena Loft 18 zijn verschillende hoofdborden en wandpanelen beschikbaar. In de winkel vertellen we u graag emer over.

Bent u op zoek naar bijpassende lampen en accessoires? Ook dat is mogelijk bij dit bed met zijn unieke uitstraling.

Product informatie

Hasena

In 1951 besloten de drie broers Hasenfratz om hun eigen bedrijf op te richten. Wat begon in een loods met gebruik van zeer eenvoudige
gereedschappen om lattenbodems, frames en bedden te maken, is jaren later uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van bedsystemen – bodems en matrassen – in heel Europa. Aan het roer staat nu de vierde generatie.

Vanaf de eerste dag van de oprichting zijn kwaliteit, innovatieve kracht, perfectie in vakmanschap en prijsbewustzijn kenmerkend voor de
grote inspanningen van de broers geweest.

Missie

Hasena heeft als doel een betrouwbare en deskundige partner voor haar internationale klanten en consumenten te zijn. De producten die Hasena biedt, staan voor hoge kwaliteit, up-to-date en vernieuwend. Dit alles tegen uiterst scherpe prijzen voor meubilair voor het slapen, dromen én ook een tevreden gevoel.

Zelf samenstellen!

Eigen bedmodellen samenstellen

Hasena heeft een diepe en brede collectie bedmodellen. Opvallend aan Hasena zijn die haast ontelbare mogelijkheden om uw bed volledig naar eigen wensen en inzichten samen te stellen.

Deze Zwitserse leverancier daagt u uit mee te denken in een volledig product op maat: elke stijl is denk- en uitvoerbaar, altijd gepersonaliseerd tot in de puntjes. Een modern bed of toch liever wat klassieker? Alles is mogelijk. Een Hasena bedmodel is namelijk volledig naar uw wens samen te stellen. U start met de keuze voor een bedframe. Daarna zoekt u een mooi hoofdbord, muurpaneel en de pootjes uit. Tot slot, Hasena biedt extra diverse accessoires aan zodat uw slaapkamer volledig compleet en in harmonie is gestyld.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen . Ook dan staan wij voor u klaar.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials taxonomy=’pullman’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ pagination=’on’ layout=’grid’ options=’theme:speech,info-position:info-left,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,date:on,charlimitextra:(…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Hasena slaapkamer

Kom nu naar Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen heeft een mooi aantal producten van Hasena in de showroom staan.

Vul hier uw zoekopdracht in