Kast naar wens

Duurzame kasten die u geheel naar wens kunt samenstellen. Duits vakwerk met standaard 5 jaar garantie.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Rob
    Rob

    Bel hem op: 0318 512 686

    “SLAPEN IS ONS VAK!”

Draaideurkast model U & T

Kledingkast draai- en vouwdeuren

Zij zijn de allrounders onder de kastoplossingen van MULTI-FORMA II. De design kleerkast is bijzonder geschikt voor maatwerk. Wanneer de beschikbare ruimte en de ruimtehoogte in de slaapkamer optimaal benut moeten worden, zijn draai- en vouwdeurkasten met hoekoplossingen en tussenbouwelementen meer dan een gedachte waard. Gemakkelijk te plannen, perfect aanpasbaar, goed te combineren. En niet te vergeten: met uitgebreide accessoires, te beginnen met verlichting en spiegels.

Kom langs in de winkel en we vertellen u er graag over.

Zweefdeurkast Solist

Schuifdeurkast

Ze zijn een esthetisch statement met duidelijke functionele voordelen: design kledingkasten met schuifdeuren, MULTI-FORMA II genaamd, overtuigen als harmonieus onderdeel van een uitgekiend interieurdesign en kunnen ruimtebesparend worden geopend. Technologie à la hülsta maakt het eenvoudig om de kastdeuren te bedienen. Dankzij de grote verscheidenheid aan designs en afwerkingen passen ze bij alle hülsta slaapkamers. De accessoires, die veel verder gaan dan verlichting en spiegels, laten niets te wensen over.

MULTI-VARIS – commode

Design commode

Een veelvoud aan breedtes en hoogtes, talrijke sokkel- en greepuitvoeringen, verschillende lakvarianten en natuurlijk eiken en kernnoten: met een MULTI-VARIS design commode zijn er vrijwel geen grenzen aan uw wensen. Of het nu in de woonkamer, in de eetkamer, in de hal of in de slaapkamer is, als royaal meubel met veel opbergruimte of als sierlijk nachtkastje – uw MULTI-VARIS commode past zich functioneel en optisch aan uw ideeën en de ambiance aan.

Kom langs in de winkel en we vertellen u er graag over.

Product informatie

Hülsta kasten

Hülsta  Het zeer omvangrijke meubelprogramma van Hülsta laat zien dat een tijdloze vormgeving toch sprankelend en trendy kan zijn. De slaapkamermeubelen, linnenkasten en bedsystemen in onze showroom geven een diversiteit aan waarmee er voor elk wat wils te vinden zal zijn.

Elke boomstam die door Hülsta als massief hout of als houtfineer verwerkt wordt, stamt uit een ecologisch bosbouwgebied. Hülsta brengt hout weer tot leven door duurzaam bosbeheer en als prachtige, levendig ogende meubelstukken.

Kwaliteit, design, individualiteit
Om echte kwaliteit te herkennen, volstaat vaak een blik of een aanraking. Echte kwaliteit onderscheidt zich door exclusief design, door met zorg gekozen materialen, hoogwaardige verwerking en ambachtelijke details. Echte kwaliteit betekent ook duurzaamheid, onberispelijke functies, lange houdbaarheid en blijvende schoonheid, die ook na vele jaren nog bekoort. Dat is het soort kwaliteit, waarvoor hülsta het synoniem werd.

Duurzaamheid
Bij de productie van onze meubelen hechten wij hoge waarde aan een zuinige omgang met hulpbronnen, aan duurzaamheid en een goed woonklimaat. Daarom zorgen wij ervoor dat ons hout uit gecontroleerde aanbouw afkomstig is en gebruiken wij geen tropisch hout. Tot een duurzame meubelproductie behoort natuurlijk ook het gebruik van milieuvriendelijke lakken en lijmen voor een gezond klimaat – buiten en bij u thuis.

Functioneel geperfectioneerde inrichting
Het beste hout vergt de allerbeste verwerking. Met de bedoeling dat u zo lang mogelijk blij bent met uw hülsta-aankoop, verwerken wij de meubelen met behulp van beproefde technieken. Wij ontwerpen meubelen voor mensen, die waarde hechten aan een duurzame, mooie en functioneel geperfectioneerde inrichting. Meubelen, waarmee u zich lang blij en goed zult voelen.

Zelf samenstellen!

Eigen kast samenstellen

Hülsta kasten kunnen naar wens worden samengesteld. Zo kunt u kiezen uit verschillende configuraties en accessoires om een kast samen te stellen die u het beste past.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials taxonomy=’pullman’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ pagination=’on’ layout=’grid’ options=’theme:speech,info-position:info-left,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,date:on,charlimitextra:(…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder.

Hülsta kasten

Kom nu naar Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. In de showroom kunt u een beter beeld krijgen van de soort kasten en de talloze mogelijkheden.

Vul hier uw zoekopdracht in