Kasten

Bent u op zoek naar een kast met een groot hanggedeelte? Wilt u graag uw kleding opvouwen en alles op legplanken neerleggen? In welke ruimte u ook een kledingkast wilt plaatsen of u nu een inloopkast of een gewoon kast wilt. Kom eens langs en vraag om het juiste advies!

Hülsta heeft bij ieder slaapkamerprogramma een  bijpassende kast, maar levert ook een algemeen kastenprogramma, de serie Multi-forma, met draai-, vouw- en zweefdeuren. Bovendien zijn er enkele voordeelcombinaties samengesteld, waarbij een Hülsta slaapkamer inclusief bijpassende kast wel heel aantrekkelijk geprijsd zijn.

Om uw linnenkast optimaal te benutten, is er een uitgebreid pakket aan inbouw accessoires beschikbaar. Het inmeten, bezorgen en monteren van de kasten wordt door ons eigen montageteam en zonder extra kosten gedaan.

Hülsta kasten

Van tijdloos modern tot avant-gardistisch design: bij Hülsta vind je het meubel dat past bij jouw smaak en stijl! Ieder Hülsta meubel wordt namelijk individueel voor jou vervaardigd uit zorgvuldig gekozen materialen.

Het aanbod van Hülsta is zeer breed en omvat ook meubels voor de slaapkamer.

Exclusief design, hoogwaardige verwerking van de beste materialen en traditioneel vakmanschap hebben Hülsta in 75 jaar succesvolle bedrijfsgeschiedenis gemaakt tot een internationaal synoniem voor exclusieve interieurs, afkomstig uit Duitsland.

Nolte kasten

Het Nolte kasten assortiment bestaat onder andere uit:

 • zweefdeurkasten
 • draaideurkasten
 • commodes

Alle Nolte kasten hebben flexibele opbergruimte en ze hebben goed nagedacht over het plaatsen / opruimen van accessoires.

Met de vele mogelijkheden van Nolte maakt u een kast die uniek is en helemaal ingericht op uw wensen. Verschillende soorten materialen, kleuren en indelingen geven u de vrijheid te kiezen wat u nodig heeft. Kom nu naar Beddenspecialist den Herder voor een uitgebreid advies en stel uw persoonlijke kast samen.

Noteborn kasten

Een Noteborn kast past in elk interieur. Dit omdat een Noteborn kast volledige op maat te maken is en daardoor in elke opstelling en bijna elke kleur leverbaar.

De collectie Noteborn kasten bestaat uit onder andere:

 • kastwanden
 • sideboards
 • inloopkasten
 • schuifdeuren
 • accessoires

De Noteborn kasten zijn volledig op maat te maken, zijn mooi vormgegeven en gemakkelijk in gebruik. Zoekt u iets bijzonders? Dan zijn de Noteborn kasten de oplossing voor u thuis. De vele mogelijkheden, de kwaliteit en de kosten zijn de pré’s van Noteborn.

Kom langs in de winkel dan stellen we samen een Noteborn kast samen. Vervolgens worden ze in de fabriek in Heerlen voor u op maat gemaakt, voorzien van alle Noteborn kwaliteitsgaranties.

Inloopkasten

Een inloopkast zorgt voor een ruimte waar u van alle gemakken voorzien bent. Als u de ruimte heeft is een inloopkast zeker de moeite waard. Door gebruik te maken van de juiste materialen en mogelijkheden krijg je een prachtige ruimte die voldoet aan uw wensen.

Voordelen Inloopkast
Een inloopkast zorgt voor heel veel opbergruimte (natuurlijk afhankelijk van de ruimte). Maar door de vele mogelijkheden en de handigheidjes van onze kasten kunt u alles kwijt. Daarnaast kunt u de kast helemaal zelf inrichten. Dit zorgt ervoor dat u zelf de indeling kunt bepalen.

Of u nog een inloopkast in een U-vorm of in een L-vorm wilt plaatsen. Het is allemaal mogelijk. Wij helpen u dan ook graag met het samenstellen van een inloopkast.

Draaideurkasten

Een Draaideurkast is ideaal om je kleding netjes en overzichtelijk op te ruimen. Een draaideurkast is een ruimte, stijlvolle kast welke in diverse afmetingen verkrijgbaar is.

Een Draaideurkast kun je zelf uitzoeken en samenstellen zodat deze precies aansluit bij de slaapkamer. Zo heb je de keuze over het type deur, kleur, handvatten of je wel of geen spiegel op de deur wilt en hoeveel deuren.

Draaideurkast kopen
Als je een grote ruime kast nodig hebt dan moet je zeker even komen kijken bij onze Draaideurkasten. Deze bieden plaats aan veel kleding, waardoor je alles netjes kwijt kan. Ook zijn er veel handige onderdelen voor de accessoires, zoals sokken, broeken, riemen enzovoort.

Kom langs in de winkel en bekijk de vele mogelijkheden.

Schuifdeuren kasten

Een schuifdeuren kast is ideaal omdat hij weinig ruimte inneemt. Of je nu een grote ruimte hebt of een krappe ruimte een Schuifdeur kast is altijd prettig omdat je geen rekening hoeft te houden met opendraaiende deuren. Desondanks kunt u de inhoud helemaal zelf inrichten. Waar komen de legplanken en waar het hanggedeelte? Wilt u ook nog lades? Een smal en een breed gedeelte? Misschien een broekenrek? Onze schuifdeur kast stelt u zelf samen.

Schuifdeurenkast in alle maten
Nou ja, bijna alle maten. Doordat u te maken heeft met schuifdeuren moet er ruimte zijn om de deuren naartoe te schuiven. Een schuifdeurenkast heeft dus altijd een minimale breedte nodig. Maar meestal komt dit wel goed, doordat u ook uw kleding er in kwijt moet en dus wel wat ruimte nodig heeft.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers en bel: 0318 512 686

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in