Matrassen en topdekken

De optimale afstemming van lattenbodem, spiraalbodem, boxspring en de matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en bedbodems van van onze merken kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

Topdekken

Voor een nog beter lig comfort leg je boven op je matras een topdek. Je ligt dan heerlijk zacht terwijl je de ondersteuning van je eigen matras blijft ervaren. Een topdek matras is, in tegenstelling tot een gewoon matras, eenvoudig te keren en te luchten. Hierdoor wordt het slaapklimaat nog beter wordt de levensduur van uw matras verlengd.

Afhankelijk van het bedsysteem, uw persoonlijke voorkeur en verschillen in eigenschappen, kunt u kiezen uit diverse matrasuitvoeringen.

Allergieën of Cara

Indien u last heeft van allergieën of Cara stelt dit zeer speciale eisen aan een matras. Veel matrassen zijn leverbaar met een afritsbare, stofvrije en wasbare matrashoes. Omdat dit regelmatig moet gebeuren, voldoet deze hoes aan speciale kwaliteitseisen die dat mogelijk maken.

Zijligging
schouder en bekken zakken in
de wervelkolom komt recht te liggen.

Rugligging
Lordose wordt ondersteund – de wervelkolom behoudt zijn natuurlijke S-vorm.

 

Verschillende matrassen

Er zijn veel verschillende matrassen die u kunt kopen. Voor elke persoon is het ook verschillend wat zij prettig vindt slapen. Zo slaapt de een het allerliefste op een matras van schuim, terwijl de ander liever op een matras met veren slaapt. Waar u ook van houdt bij Turkesteen bent u aan het juiste adres.

Auping matrassen

Auping is een kwaliteitsmerk van matrassen. Auping matrassen ondersteunen je waar nodig. Ze ontlasten de wervelkolom en onderrug en geven mee bij schouders en heupen.

Röwa matrassen

Röwa maakt bij de ontwikkeling van haar matrassen gebruik van het nieuwe MTS biosyn® schuim. Dit is een HR schuim, exclusief geproduceerd voor Rössle & Wanner (Röwa). Het schuim onderscheid zich door de combinatie van een zeer hoge oppervlakte elasticiteit en drukverlaging te combineren met een uitmuntende ondersteuning van het lichaam.

Het resultaat is een matras met een aangenaam zachte bovenzijde welk tegelijkertijd een optimale ondersteuning van de lichaamscontouren biedt. Ventilatiekanalen in de kern gecombineerd met speciaal ventilerend textiel (3D breisel) in de matrastijk, (matrashoes) ondersteunen effectief de luchtcirculatie in de matras.

U heeft bij deze matrassen de keuze uit verschilende maatuitvoeringen, hardheden en matrastijken (matrashoezen).

In combinatie met de Röwa Ecco2 bedbodems en neksteunkussens ontstaat een harmonieuze eenheid waarbij alles tot in het kleinste detail wordt ingesteld op de individuele behoeftes en slaapgewoontes. Hierdoor kunnen we met Röwa maatwerk creëren voor een goede nachtrust met optimaal ligcomfort.

Schramm matrassen

Door puur Duits handwerk ontstaan unieke producten, waarbij tot in het kleinste detail rekening wordt gehouden met de parameters van het menselijk lichaam en de gewoonten en voorkeuren van het individu.

Door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen en vakmanschap produceert Schramm ambachtelijke matrassen.

Schramm levert ook ondermatrassen en toppers.

Perzona matrassen

Jij bent uniek, maar waarom je matras eigenlijk niet? Daarom kunnen wij voor jou een matras op maat samenstellen die volledig is afgestemd op jouw lichaam, jouw slaap en jouw wensen. Wij geloven niet in één matras voor iedereen, daarom is het tijd voor een echt persoonlijke matras. Met een Perzona matras geniet je van jarenlang zorgeloos slaapcomfort.

Selecta matrassen

De keuze voor de juiste matras is afhankelijk van veel factoren. Het is goed als u kunt kiezen – zoals bij Selecta. Geheel afhankelijk van uw persoonlijke slaapgewoonten kiest u voor een schuim-, pocketvering-, visco of latex matras. Allemaal met op het lichaam afgestemde functiezones en een optimaal klimaatcomfort. De matrasovertrekken zijn makkelijk te onderhouden, omdat ze afneembaar en wasbaar zijn of gereinigd kunnen worden. Speciaal voor kinderen is er de “meegroeiende“ kindermatras K2 van Selecta.

Wilt u weten welk matras voor u het beste is? Kom dan een keer langs in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Vul hier uw zoekopdracht in