Auping Boxspring Original

De Auping Boxspring Original bestaat uit een met AVS bonell veer en een open spiraalbodem. AVS staat voor  Active Ventilation & Support.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping boxspring original

Het unieke aan het Auping Original boxspringsysteem is de open spiraalbodem waardoor de boxspring een zeer goede ventilatie biedt. De combinatie van verschillende lagen, boxspring/matras/topdek, maakt het slapen op een boxspring uniek. Door de verschillende lagen te combineren onstaat een zeer goede drukverlaging op schouders en heupen. De boxspring laat druk verdwijnen en geeft steun daar waar nodig. Een systeem dat zich in de loop der jaren bewezen heeft.

De Boxspring Original bestaat uit een met AVS bonell veer met een open spiraalbodem. AVS staat voor  Active Ventilation & Support. Samen met de Auping DPPS AVS pocketveermatras en optioneel een topdekmatras zorgt de boxspring voor een unieke drukverdeling voor optimale ondersteuning.

Naast de vlakke uitvoering zijn er ook nog een twee en drie motorige verstelbare uitvoering verkrijgbaar.

Uw maakt de boxspring compleet met een van de fraaie hoofdborden. Daarnaast is er een uitgebreide keuze in diverse stoffen. Auping verdeeld de stoffen collectie in drie groepen verschillend in kwaliteit en prijs. Uiteraard biedt Auping ook diverse accessoires om het plaatje maar ook het gebruiksgemak en comfort compleet te maken. Bijvoorbeeld de LED leeslamp met een flexibel gedeeld waardoor de in de gewenste positie geplaatst kan worden.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Beddenspecialist Den Herder middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Voor Eastborn matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
Eastborn geeft garantie overeenkomstig de erkenningsregeling woninginrichters.
Dit houdt in dat bij normaal gebruik voor materiaal- en/of constructiefouten de volgende bepalingen gelden:
-Binnen 1 jaar na aankoopdatum worden alle kosten van reparatie of vervanging door Eastborn vergoed;
-Binnen twee jaar wordt 80% vergoed;
-Binnen drie jaar wordt 60% vergoed;
-Binnen vier jaar wordt 40% vergoed;
-Binnen vijf jaar wordt 20% vergoed.

Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Eastborn geen garantie op de matrassen indien hierbij gekoppelde uitvoeringen van een matras worden gebruikt. Dit geldt ook bij gebruik van een synchroonverstelling, vanwege het gevaar van het uitscheuren van de rits.

Eastborn geeft 2 jaar garantie op de motoren van de lattenbodems en de boxsprings. Deze garantie vervalt indien anderen dan Eastborn de motor openmaken.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Auping boxsprings

Wat verwacht jij van je nieuwe boxspring? Over het antwoord op die vraag heb je vast al uitgebreid nagedacht. Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in