Auping Essential

De Auping Essential is een zeer eigentijds model vorm gegeven naar essentiële waarden. Het licht gebogen hoofdbord geeft een geborgen en veilig gevoel.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping Essential

De Auping Essential is een zeer eigentijds model vorm gegeven naar essentiële waarden. Het licht gebogen hoofdbord geeft een geborgen en veilig gevoel. Het ontwerp geeft de Essential een frisse en lichte uitstraling. De gebogen poten ( in twee hoogtes te verkrijgen ) maken het bed op een natuurlijke manier af.

De gebruikte materialen zijn  aluminium voor de bedombouw en een combinatie van hout en kunststof voor het hoofdbord. De materialen zijn 100% recyclebaar.

In 2012 heeft het ontwerp de Reddot design award gewonnen.

De Auping Essential is verkrijgbaar in de maten, 80/90/100/120/140/160/180 en 200cm breed. De lengte maten zijn 200/210 en 220cm lang.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Den Herder. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Auping bedden

Kom proefliggen bij Beddenspecialist Den Herder en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Den Herder is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in