Auping Matrassen

Auping pocketveer matrassen zorgen voor een actieve lichaam ondersteuning en ventilatie. Door de DPPS pocketveer en opbouw van specifieke comfortzones bieden de matrassen een optimaal ligcomfort.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping Matrassen

Auping pocketveer matrassen zorgen voor een actieve lichaam ondersteuning en ventilatie. Door de DPPS pocketveer en opbouw van specifieke comfortzones bieden de matrassen een optimaal ligcomfort. Het draaien op een DPPS veer gaat veel makelijker en na het draaien kom je weer snel in een stabiele lighouding waardoor de slaap niet onderbroken wordt. De comfortzones zijn verdeeld in ongelijke delen en daardoor afgestemd op de ondersteunings behoefte van het lichaam. Hierdoor is de matras in staat de contouren optimaal te volgen en daar ondersteuning te bieden waar nodig. Uniek zijn de schoudercomfortzones bij de Maestro en Vivo pocketmatrassen, door een lagere veer te gebruiken in de specifieke schouderzone ontstaat een zone waarbij de schouder ontspannen in de matras kan wegzakken.

De Auping pocketveermatrassen zijn verkrijgbaar in een warme en koele uitvoering. De warme uitvoering is voorzien van een wol/wildzijde afdeklaag en een zeer mooie velours matrastijk. De koele uitvoering voorzien van 38% Tencel waardoor deze niet alleen superzacht aanvoeld maar een optimale vocht en temperatuur regulering biedt.

Een pocketveer matrassen collectie om trots op te zijn. Auping biedt zes verschillende uitvoeringen, pocketveer Dublin, Inizio, Adagio, Maestro en Vivo.

Naast de reguliere uitvoering bestaat de collectie ook in een gestoffeerde uitveoring. De matrassen worden dan aan de vier zijden voorzien van een stof naar keuze. Op deze gestoffeerde matras wordt dan een topdekmatras gelegd voor een specifiek en uniek ligcomfort.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Den Herder. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Ligplekvorming:

Een nauwkeurig gekozen slaapcomfort geeft de perfecte lichaamsondersteuning. Uw schouder en heup vinden een prettige drukverlaging en de lende krijgt de juiste ondersteuning. Enige tijd na ingebruikname van u nieuwe bed gaat het bed zich vormen naar uw lichaam ( in plaats dat u lichaam zich naar het bed aanpast ). De matras en/of topdek geeft zichtbaar uw lichaamsafdruk te zien.

Dit betekend niet dat de matras en/of topdek slecht gemaakt is, echter dit is gebruikelijk. Mocht dit niet zo zijn klopt er iets niet. De afdeklagen gaan zich zetten naar uw lichaam. Deze zijn extra soepel gemaakt zodat u weinig tot geen weerstand ondervind.

Mocht hier vragen over hebben horen wij dit graag.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Auping bedden

Kom proef liggen bij Beddenspecialist Den Herder en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Den Herder Bedden is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in