Auping Spiraalbodems

125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat hij het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien heeft Auping het ontwerp steeds verder verfijnd.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Auping Spiraalbodem

125 jaar geleden bedacht Johannes Auping als eerste een spiraalbodem. Waarom? Omdat hij het rusten en slapen comfortabeler én hygiënischer wilden maken. De komst van de spiraalbodem was een revolutie en sindsdien hebben we het ontwerp steeds verder verfijnd. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de onderzijde van de matras blijft vrij voor aanvoer van schone, frisse lucht. Goede ventilatie van boven én onder het bed is niet alleen goed voor de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de matras. Auping heeft de spiraalbodem zo ontworpen dat hij makkelijk in vrijwel elke bedomranding past. Zo past hij dus in de bedmodellen Original, Essential, Auronde en Match, maar dus waarschijnlijk ook in jouw eigen bed.

Bekroond ontwerp
De Original is bekroond door de Stichting Goed Industrieel Ontwerp, een onafhankelijk organisatie die zich richt op de bevordering van de toepassing van industrieel ontwerpen bij het Nederlandse bedrijfsleven.

Auping spiraalbodems en matrassen
De beste basis voor een energieke dag begint dus bij een bedbodem en matras die helemaal afgestemd zijn op jouw lichaam. Dat is persoonlijk slaapcomfort op het hoogste niveau.

Spiraalbodems
De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt. Vind je het prettig om je bed te kunnen verstellen? Dan kun je kiezen uit de verschillende versies. En handig is dat je een vlakke met een verstelbare bodems naast elkaar kunt combineren.

Voor ieder comfort een spiraalbodem
De Original kan uitgevoerd worden met de volgende spiraalbodems:

 • Vlak
 • Handverstelbaar (Rug- en voetendeel handverstelbaar)
 • 1-motorig (Rugdeel elektrisch verstelbaar, voetendeel handverstelbaar)
 • 2-motorig (Rug- en voetendeel elektrisch verstelbaar, voorzien van knieknik)
 • 3-motorig (Rugdeel, voetendeel en hoofdsteun elektrisch verstelbaar, voorzien van knieknik)

De praktische matraskoppeling
Dankzij de praktische matraskoppeling, behoort schuiven van uw matras tot het verleden. De koppeling komt tot stand via handige clips, die je gemakkelijk vastklikt aan je spiraalbodem. De matras wordt hieraan bevestigd, zodat je matras keurig op zijn plek blijft liggen.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Den Herder Bedden. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Auping staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Auping producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via www.auping.nl/garantie tot registratie van uw aankoop over te gaan. Na registratie kan aanspraak worden gemaakt op een verlengde garantie voor bijna alle Auping artikelen.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials taxonomy=’pullman’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ pagination=’on’ layout=’grid’ options=’theme:speech,info-position:info-left,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,date:on,charlimitextra:(…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Auping bedden

Kom proefliggen bij Den Herder Bedden en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Den Herder Bedden is de grootste Auping regiodealer en heeft de gehele collectie van AUPING staan.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in