Boxspringset Excellent 9000

De Sofline 9000 boxspringset is leverbaar in drie uitvoeringen, comfortklasse I, II of III ( soepel, medium en stevig ).

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Softline Boxspring Excellent 9000

Belangrijkste eigenschappen van de 9000-serie:

Unieke opbouw met de matras verwerkt in de boxspring

Opbouw box van onder naar boven:

 • Stabiliserende en corrigerende plaat van talalay latex op natuurlijke basis op hoogte van heup- en lendezone.
 • Speciaal ontwikkelde dubbel laags pocketveer kern ten behoeve van soepelheid en stabiliteit inclusief staalbandkader rondom.
 • Dubbel thermisch geharde en op unieke wijze dwarsgeplaatste pocketveringen, middels voorcompressie gezoneerd.
 • Comfort laag van talalay latex op natuurlijke basis voor een uiterst elastisch aanpassingsvermogen en optimale ventilatie.

De Sofline 9000 boxspringset is leverbaar in drie uitvoeringen, comfortklasse I, II of III ( soepel, medium en stevig ).

Het slaapgedeelte of de spiegel van Airvent-stof voor optimale ventilatie en rekbaarheid, voorzien van vochtregulerende vezel Lyocell. Daarnaast zijn de hoezen van boxspring zijn afneembaar.

9-zone pocketveer kernen zijn leverbaar in 3 comfortklasse I, II of III. De 9000-serie wordt gecombineerd met een 9000-serie topper.

De electrisch verstelbare boxsprings zijn voorzien van twee zeer krachtige 6000 newton motoren. Bij de elektrisch verstelbare modellen is RF-bediening standaard inbegrepen.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Den Herder Bedden middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Garantie matrassen Softline

 • Matrassen 5000 serie:
  5 jaar afbouwend; 1e 2 jaar volledig, daarna per jaar afschrijving van 1/3 deel van het aankoopbedrag

Ligplekvorming:

Een nauwkeurig gekozen slaapcomfort geeft de perfecte lichaamsondersteuning. Uw schouder en heup vinden een prettige drukverlaging en de lende krijgt de juiste ondersteuning. Enige tijd na ingebruikname van u nieuwe bed gaat het bed zich vormen naar uw lichaam ( in plaats dat u lichaam zich naar het bed aanpast ). De matras en/of topdek geeft zichtbaar uw lichaamsafdruk te zien.
Dit betekend niet dat de matras en/of topdek slecht gemaakt is, echter dit is gebruikelijk. Mocht dit niet zo zijn klopt er iets niet. De afdeklagen gaan zich zetten naar uw lichaam. Deze zijn extra soepel gemaakt zodat u weinig tot geen weerstand ondervind.
Mocht hier vragen over hebben horen wij dit graag.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Softline Boxsprings

In Nederland trotseren we iedere dag met frisse moed de elementen. Bij Softline weten we dat een goede nachtrust onmisbaar is voor een vitaal leven. De hoogwaardige boxsprings, ontworpen en handmatig geproduceerd in Nederland, bieden het comfort dat bij uw lichaam past.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in