ClimaComfort Matrassen

ClimaComfort introduceert matrassen met een revolutionaire klimatiserende werking. Wij combineren vakmanschap met technologische innovatie: bovenop de beste slaapergonomie creëren wij met behulp van de nieuwste materialen een constant aangenaam slaapklimaat.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie ClimaComfort matrassen

Afhankelijk van uw persoonlijke slaapvoorkeur, slaapgewoonten, uw postuur en conditie bepaalt uw ClimaComfort slaapspecialist samen met u de juiste matraskeuze en de juiste afstelling van uw ClimaComfort boxspring. Onze vier verschillende matrasmodellen hebben allen dezelfde hoogte waardoor ze dus ook ideaal naast elkaar te gebruiken zijn. Ideaal wanneer uw partner andere slaapbehoeften heeft.

ClimaComfort CC-100 Matras

Gezoneerd schuimmatras opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen EvoPore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd.

ClimaComfort CC-150 Matras

Gezoneerd schuimmatras voorzien van hoogwaardige kunststof veren in de heupzone. 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen Evopore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd.

ClimaComfort CC-200 Matras

Gezoneerd schuimmatras opgebouwd uit 1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde en 2 lagen Viscopore® in het midden en 2 lagen Evopore® aan onderzijde. Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd.

ClimaComfort CC-250 Matras

Gezoneerd schuimmatras voorzien van uniek geplaatste kunststof veren in de schouder- en heupzones.
1 laag CLIMAFOAM® aan bovenzijde
1 laag Viscopore® in het midden
2 lagen Evopore® aan onderzijde
Luxe afritsbare dubbeldoek hoes, behandeld met thermogel voor een verkoelende werking. Onderzijde van een ventilerende 3D-afstandsbreisel voorzien van antislip. Matras hoeft niet te worden gekeerd.

Service & Garantie

Garantie ClimaComfort

De garantie is 10 jaar.

-Binnen twee jaar wordt 80% vergoed;
-Binnen drie jaar wordt 60% vergoed;
-Binnen vier jaar wordt 40% vergoed;
-Binnen vijf jaar wordt 20% vergoed.

Ligplekvorming:

Een nauwkeurig gekozen slaapcomfort geeft de perfecte lichaamsondersteuning. Uw schouder en heup vinden een prettige drukverlaging en de lende krijgt de juiste ondersteuning. Enige tijd na ingebruikname van u nieuwe bed gaat het bed zich vormen naar uw lichaam ( in plaats dat u lichaam zich naar het bed aanpast ). De matras en/of topdek geeft zichtbaar uw lichaamsafdruk te zien.

Dit betekend niet dat de matras en/of topdek slecht gemaakt is, echter dit is gebruikelijk. Mocht dit niet zo zijn klopt er iets niet. De afdeklagen gaan zich zetten naar uw lichaam. Deze zijn extra soepel gemaakt zodat u weinig tot geen weerstand ondervind.

Mocht u hier vragen over hebben horen wij dit graag.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

ClimaComfort matrassen

Onze slaapsystemen worden met de hand gemaakt in het Gelderse Wijchen. Topkwaliteit uit de Benelux, ontworpen en geproduceerd met liefde en passie voor goed slapen. Mét oog voor ideale ergonomische omstandigheden. ClimaComfort zorgt ervoor dat u de nachtrust krijgt die u verdient.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in