Eastborn Topdek

De Eastbron topdekken collectie bestaat uit drie typen. De slagroom op de taart om tot het perfect ligcomfort te bereiken.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Eastborn Topdekken

De Eastbron topdekken collectie bestaat uit drie typen. De slagroom op de taart om tot het perfect ligcomfort te bereiken. Een topdek van ca. 7cm dik leggen we bovenop de matras. Hierdoor onstaat een lekker zacht comfort gevoel dat elk deel van het lichaam ondersteunt .

Naast de meerwaarde van het ligcomfort is het topdek ook erg vriendelijk in het gebruiksgemak. De topdekken zijn erg makkelijk te keren en op te maken. Uiteraard hebben we hoeslakens en moltons die een perfect pasvorm hebben. Zowel in 100% katoen als in jersey kwaliteit.

Alle topdek matrashoezen zijn behandeld met Sensity. Dit houdt in dat deze zijn behandeld met probiotica,  dit voorkomt op dat allergenen en huisstofmijt een voedingsbodem krijgt. De matrashoes is op 40° wasbaar zonder dat de Sensity laag verdwijnt.

Voor elektrisch verstelbare boxsprings bestaat de mogelijkheid te keizen voor een topdek met split. De split is ca. 80cm diep aan de bovenzijde ( foto brisbane hoofdbord detail ) Ook voor de combinatie met split hebben we speciaal beddengoed beschikbaar. In diverse kwaliteiten en kleuren.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Beddenspecialist Den Herder middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Voor Eastborn matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
Eastborn geeft garantie overeenkomstig de erkenningsregeling woninginrichters.
Dit houdt in dat bij normaal gebruik voor materiaal- en/of contructiefouten de volgende bepalingen gelden:
-Binnen 1 jaar na aankoopdatum worden alle kosten van reparatie of vervanging door Eastborn vergoed;
-Binnen twee jaar wordt 80% vergoed;
-Binnen drie jaar wordt 60% vergoed;
-Binnen vier jaar wordt 40% vergoed;
-Binnen vijf jaar wordt 20% vergoed.

Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Eastborn geen garantie op de matrassen indien hierbij gekoppelde uitvoeringen van een matras worden gebruikt. Dit geldt ook bij gebruik van een synchroonverstelling, vanwege het gevaar van het uitscheuren van de rits.

Eastborn geeft 2 jaar garantie op de motoren van de lattenbodems en de boxsprings. Deze garantie vervalt indien anderen dan Eastborn de motor openmaken.

Ligplekvorming:

Een nauwkeurig gekozen slaapcomfort geeft de perfecte lichaamsondersteuning. Uw schouder en heup vinden een prettige drukverlaging en de lende krijgt de juiste ondersteuning. Enige tijd na ingebruikname van u nieuwe bed gaat het bed zich vormen naar uw lichaam ( in plaats dat u lichaam zich naar het bed aanpast ). De matras en/of topdek geeft zichtbaar uw lichaamsafdruk te zien.

Dit betekend niet dat de matras en/of topdek slecht gemaakt is, echter dit is gebruikelijk. Mocht dit niet zo zijn klopt er iets niet. De afdeklagen gaan zich zetten naar uw lichaam. Deze zijn extra soepel gemaakt zodat u weinig tot geen weerstand ondervind.

Mocht hier vragen over hebben horen wij dit graag.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Smart Comfortschuim:
Ca.7cm dik
Vulling; comfortschuim
Elastische matrashoes met Sensity behandeling
Doorgestikte matrashoes niet wasbaar

Smart latex:
Ca. 7cm dik
Vulling; latex
Elastische  matrashoes met Sensity behandeling
Afritsbare matrashoes  niet wasbaar

Perfect latex:
Ca.7cm dik
Vulling; latex
Elastische matrashoes met Sensity behandeling
Doorgestikte matrashoes  niet wasbaar.

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Eastborn boxsprings

Wat verwacht jij van je nieuwe boxspring? Over het antwoord op die vraag heb je vast al uitgebreid nagedacht. Je wilt natuurlijk een boxspring bed van goede kwaliteit, dat lekker ligt, zodat je goed slaapt en weer fris opstaat.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in