Lattenbodem DH200

De DH200 lattenbodem biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie DH200 lattenbodem

De DH200 lattenbodem biedt een unieke gecombineerde aanpassing van lichaamsgewicht en lichaamsvorm. Elke lathouder is verstelbaar in hard of soft.

Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm warden verhoogd. Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig warden afgesteld op elke lichaamsvorm.

  • Totale hoogte 10 cm.

De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Den Herder Bedden. Ook dan staan wij voor u klaar.

Op de DH200 lattembodem producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in