Noteborn Kommode Dress-in

Dress-in is een tweezijdig vrijstaand eiland met een gesloten bovenkant. Een luxe commode die u op elke gewenste plek in uw woning kunt plaatsen.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Noteborn Kommodes

Dress-in is een tweezijdig vrijstaand eiland met een gesloten bovenkant. Een luxe commode die u op elke gewenste plek in uw woning kunt plaatsen. Het topblad van Dress-in is verkrijgbaar in variabele diktes en op het topblad kan aanvullend een gelakte glasplaat worden toegepast. Dat geeft een extra mooie uitstraling.

Dress-in is prachtig in het hart van uw walk-in closet, een rustpunt in de slaapkamer en biedt gedistingeerd opberggemak in de woonkamer.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Den Herder Bedden middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Voor Pullman matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
Pullman geeft u garantie overeenkomstig de garantiebepalingen van Interieur Waarborg (Inretail). Die voorwaarden kun tu nalezen via www.cbw-erkend.nl.
Indien u materiaal- of constructiefouten vaststelt bij matrassen, lattenbodems of boxsprings dient u contact op te nemen met Den Herder Bedden.

Pullman producten hebben standaard twee jaar volledige garantie. De garantie kan uitgebreider zijn voor matrassen of boxsprings.

(Topdek)matrassen:
Pullman Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman All inclusive matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman topdekmatrassen 2 jaar volledige garantie

Boxsprings:
Veer- en framebreuk van boxsprings 25 jaar volledige garantie
Elektrische motoren 2 jaar volledige garantie

De garantie start vanaf de datum van bezorging en facturatie van het product door Hilding Anders Nederland bij Den Herder Bedden.
Deze datum is niet noodzakelijk gelijk aan de lever- of factuurdatum aan de consument.

Indien u onverhoopt beroep dient te doen op uw Pullman garantie zal Pullman het product na beoordeling voor u herstellen, omruilen of een volwaardig alternatief aanbieden via Den Herder Bedden. Extra kosten die bijvoorbeeld kunnen ontstaan voor het ophalen, bezorgen of montage vallen buiten de Pullman garantie. Stelt u onverhoopt een defect vast na de garantietermijn dan zullen herstelkosten berekend worden. Alle communicatie verloopt steeds via Den Herder Bedden.

Uitzonderingen:
Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Pullman geen garantie op de koppelritsen van matrassen bij een gekoppelde uitvoering.
De werkelijke afmeting van de boxsprin t.o.v. de bestelde maat bedraagt -0,7 met een tolerantie van + of – 0,5cm.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Noteborn kasten

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in