Noteborn Schuifdeurkasten Match

Match zijn schuifdeuren speciaal voor mensen die houden van basic, naturel en betaalbaar. De deuren zijn volledig profielloos en bestaan dus puur uit het materiaal van uw voorkeur.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Noteborn Schuifdeurkasten

U kunt kiezen uit een rijke schakering van houtdecors of uni-kleuren naar de laatste kleurentrends. De deuren schuiven licht en soepel open en dicht over perfect weggewerkte rails. Maatwerk zoals maatwerk bedoeld is. U ziet alleen twee of drie schuifdeuren en verder niets. Daarachter bevindt zich de inbouwkast of dressing van uw dromen. Maak kennis met Match, het pure programma van Noteborn. Met deuren die geheel zonder profiel zijn uitgevoerd; ze schuiven fluisterstil open en dicht over de ingebouwde rails. Dat is alles. Geen toevoegingen, geen details, alleen de grepen van uw voorkeur. Match is leverbaar in onze collectie basiskleuren.

Service & Garantie

Service en Garantie

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Noteborn kasten

Noteborn is opgericht in 1983 en heeft zich vanaf het begin toegelegd op ontwerp, productie en distributie van maatwerkkastwanden. De passie voor productontwikkeling én de fascinatie voor het achterliggende productieproces is een van de doorslaggevende succesfactoren voor Noteborn.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in