Pullman Boxspring

Pullman betekent lekker slapen, lekker slapen betekend ontspannen. Het bed is de basis, het fundament, hoe beter des te beter de nachtrust.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

Product informatie

Product informatie Pullman Boxsprings

Pullman betekent lekker slapen, lekker slapen betekent ontspannen. Het bed is de basis, het fundament, hoe beter des te beter de nachtrust. Daarvan was de heer George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust. Met zijn concept matras op een matras realiseerde hij het boxspring slapen dat de hele wereld veroverde. Ook vandaag de dag staat het slapen op een boxspringcombinatie van Pullman garant voor optimale nachtrust.

Uw nachtrust is wat Pullman bezig houdt. Continue vernieuwen en verbeteren van het unieke slaapconcept zorgt ervoor dat de Pullman combinaties meer dan ooit garant staan voor de ideale oplossing om lekker en comfortabel te slapen. Pullman verwerkt uitsluitend hoogwaardige materialen in zijn producten. Het resultaat is een collectie  boxsprings, matrassen en toppers die garant staan voor jarenlang slaapcomfort.

Pullman boxspring:

Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende matrasdrager voorzien van een pocketveer interieur.  De Pullman boxspring kenmerkt zich door de doorlopende pocketveer over nagenoeg de volle breedte. Het hoogwaardige houten frame met daarin de Pullman patentvering draagt bij aan een unieke comfort beleving. Het ambachtelijke handwerk staat dan ook garant voor 25 jaar op veer en frame breuk. Uniek is ook de comfort zone verdeling, niet alleen in de bovenmatrassen maar dus ook aanwezig in de boxspring bedbodem. Deze comfortabele zone verdeling geeft de Pullman combinatie een zeer unieke drukverdeling op het gehele bovenlichaam.

De Pullman verstelbare boxspringbodems worden standaard geleverd met een RF (radio frequentie ) bedbediening. Struikelen over het snoertje is dus niet mogelijk. Tegen het verschuiven van het matras wordt bij een verstelbare boxspring kosteloos een gestoffeerde metalen matrasbeugel meegeleverd. (Een RVS beugel is optioneel)

Pullman boxsprings worden geleverd in 80/90 en 100cm breed. 200/210 en 220cm lang. Standaard worden de boxsprings voorzien van 4 poten. De boxspring wordt compleet gemaakt met een keuze uit de zeer uitgebreide stoffen collectie. Zo creëert u de boxspring naar persoonlijke wens.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Beddenspecialist Den Herder middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Voor Pullman matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
Pullman geeft u garantie overeenkomstig de garantiebepalingen van Interieur Waarborg (Inretail). Die voorwaarden kun tu nalezen via www.cbw-erkend.nl.
Indien u materiaal- of constructiefouten vaststelt bij matrassen, lattenbodems of boxsprings dient u contact op te nemen met Beddenspecialist Den Herder.

Pullman producten hebben standaard twee jaar volledige garantie. De garantie kan uitgebreider zijn voor matrassen of boxsprings.

(Topdek)matrassen:
Pullman Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman All inclusive matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman topdekmatrassen 2 jaar volledige garantie

Boxsprings:
Veer- en framebreuk van boxsprings 25 jaar volledige garantie
Elektrische motoren 2 jaar volledige garantie

De garantie start vanaf de datum van bezorging en facturatie van het product door Hilding Anders Nederland bij Beddenspecialist Den Herder.
Deze datum is niet noodzakelijk gelijk aan de lever- of factuurdatum aan de consument.

Indien u onverhoopt beroep dient te doen op uw Pullman garantie zal Pullman het product na beoordeling voor u herstellen, omruilen of een volwaardig alternatief aanbieden via Beddenspecialist Den Herder. Extra kosten die bijvoorbeeld kunnen ontstaan voor het ophalen, bezorgen of montage vallen buiten de Pullman garantie. Stelt u onverhoopt een defect vast na de garantietermijn dan zullen herstelkosten berekend worden. Alle communicatie verloopt steeds via Den Herder Bedden.

Uitzonderingen:
Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Pullman geen garantie op de koppelritsen van matrassen bij een gekoppelde uitvoering.
De werkelijke afmeting van de boxsprin t.o.v. de bestelde maat bedraagt -0,7 met een tolerantie van + of – 0,5cm.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Pullman boxsprings

Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Daarvan was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust. Met zijn concept van een matras op een matras realiseerde hij het dubbeldikke slaapcomfort dat de wereld veroverde. En ook vandaag nog onverminderd garant staat voor optimale slaapprestaties.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in