Pullman Boxspring Topdekken

De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

Product informatie

Product informatie Pullman Topdekken

Wie bekend is met Pullman, weet dat wij staan voor deskundigheid en vakmanschap. Nu rusten wij Nederland uit met een collectie van ongekend comfort en luxe: de Comfort Topper. De Comfort Topper is een extra comfortlaag die u op uw matras plaatst, zorgvuldig opgebouwd uit uitsluitend de beste materialen.

De Comfort Topper geeft uw bed een exceptionele luxe en zachtheid, die voelt alsof uw matras u omhelst. Bijzonder zacht, maar ook verfrissend, want iedere Comfort Topper is standaard uitgerust met de innovatieve Sensity technologie, die uw bed schoon en fris houdt. Verwen uzelf en laat u omhelzen door comfort.

Service & Garantie

Heeft u een vraag of twijfelt u over u aankoop neem dan altijd contact op met Beddenspecialist Den Herder middels het contactformulier, de mail info@turkesteen.nl, de telefoon of kom bij ons langs in de showroom. Wij noteren uw aantekening en kijken welke mogelijkheden er zijn om tot een goede oplossing te komen.

Voor Pullman matrassen en boxsprings gelden de navolgende garanties:
Pullman geeft u garantie overeenkomstig de garantiebepalingen van Interieur Waarborg (Inretail). Die voorwaarden kun tu nalezen via www.cbw-erkend.nl.
Indien u materiaal- of constructiefouten vaststelt bij matrassen, lattenbodems of boxsprings dient u contact op te nemen met Beddenspecialist Den Herder.

Pullman producten hebben standaard twee jaar volledige garantie. De garantie kan uitgebreider zijn voor matrassen of boxsprings.

(Topdek)matrassen:
Pullman Goldline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman All inclusive matrassen 5 jaar volledige garantie
Pullman topdekmatrassen 2 jaar volledige garantie

Boxsprings:
Veer- en framebreuk van boxsprings 25 jaar volledige garantie
Elektrische motoren 2 jaar volledige garantie

De garantie start vanaf de datum van bezorging en facturatie van het product door Hilding Anders Nederland bij Beddenspecialist Den Herder.
Deze datum is niet noodzakelijk gelijk aan de lever- of factuurdatum aan de consument.

Indien u onverhoopt beroep dient te doen op uw Pullman garantie zal Pullman het product na beoordeling voor u herstellen, omruilen of een volwaardig alternatief aanbieden via Beddenspecialist Den Herder. Extra kosten die bijvoorbeeld kunnen ontstaan voor het ophalen, bezorgen of montage vallen buiten de Pullman garantie. Stelt u onverhoopt een defect vast na de garantietermijn dan zullen herstelkosten berekend worden. Alle communicatie verloopt steeds via Beddenspecialist Den Herder.

Uitzonderingen:
Bij gebruik van verstelbare matrasdragers geeft Pullman geen garantie op de koppelritsen van matrassen bij een gekoppelde uitvoering.
De werkelijke afmeting van de boxsprin t.o.v. de bestelde maat bedraagt -0,7 met een tolerantie van + of – 0,5cm.

Ligplekvorming:

Een nauwkeurig gekozen slaapcomfort geeft de perfecte lichaamsondersteuning. Uw schouder en heup vinden een prettige drukverlaging en de lende krijgt de juiste ondersteuning. Enige tijd na ingebruikname van u nieuwe bed gaat het bed zich vormen naar uw lichaam ( in plaats dat u lichaam zich naar het bed aanpast ). De matras en/of topdek geeft zichtbaar uw lichaamsafdruk te zien.

Dit betekend niet dat de matras en/of topdek slecht gemaakt is, echter dit is gebruikelijk. Mocht dit niet zo zijn klopt er iets niet. De afdeklagen gaan zich zetten naar uw lichaam. Deze zijn extra soepel gemaakt zodat u weinig tot geen weerstand ondervind.

Mocht hier vragen over hebben horen wij dit graag.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’DenHerder’]

[show-testimonials alias=’DenHerderreviews’]

Neem direct contact met ons op!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

Pullman boxsprings

Slapen betekent ontspannen. Maar slapen is ook een activiteit. Waarbij de prestaties, net als in topsport, samenhangen met de uitrusting. Met het bed als basis. Hoe beter dit fundament, hoe beter de nachtrust. Daarvan was George Pullman zich anderhalve eeuw geleden al bewust. Met zijn concept van een matras op een matras realiseerde hij het dubbeldikke slaapcomfort dat de wereld veroverde. En ook vandaag nog onverminderd garant staat voor optimale slaapprestaties.

Gerelateerde projecten

Vul hier uw zoekopdracht in