Over Nolte kasten

Nolte Möbel is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen. Deze Duitse firma fabriceert al meer dan 60 jaar kasten.

Kasten op maat samengesteld

Een kast op maat voor u samengesteld is ultieme luxe. Veel mensen kennen het concept van de IKEA Pax kasten, maar Nolte gaat nog een stap verder! Een Nolte kast is de Rolls Royce onder de kasten.

Kledinglift, ladeninzet, accessoiremand, schoenenrooster – en dat is pas het begin! Welk model u ook kiest, de mogelijkheden om uw nieuwe kast op maat te maken voor uzelf en uw behoeften zijn eindeloos. En wanneer het einde toch eens in zicht mocht komen zult u vaststellen: wow, dat had ik niet voor mogelijk gehouden!

Den Herder Bedden in Harderwijk is al sinds 2005 officieel dealer van Nolte kasten. In de winkel hebben wij diverse modellen staan om u een goede indruk te geven van de mogelijkheden. Samen met u kunnen we middels een configurator de kast eenvoudig samenstellen. Zo krijgt u online zicht op de voor u ideale samenstelling en kunnen wij u ook eenvoudig offreren.

U wilt uw droom slaapkamer realiseren?
Dan hebben wij voor uw individuele wensen en ideeën de juiste oplossing!

Persoonlijk advies met inmeet service

Laat u zich liever persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden voordat u een kastinterieur gaat samenstellen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk advies bij u thuis. Wij adviseren u niet alleen over alle mogelijkheden, maar maten dan ook alles in.

Den Herder Bedden is werkzaam in de regio’s Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Zeewolde. In overleg ook buiten de regio.

Wilt u de kasten en kastinterieurs eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoekje aan één van onze showroom in Harderwijk.

10 jaar garantie

Het leven zit vol verrassingen. Met de vrijwillig tot 10 jaar verlengde fabrieksgarantie op Nolte kasten hoeft u zich niet meer zo snel zorgen te maken.

De garantie geeft u een unieke mate van veiligheid. Vertrouwen is goed, garantie is beter en dat kunnen wij van Den Herder Bedden beamen.

Downloads

NOLTE KASTEN
NOLTE ACCESSOIRES

Beddenspecialist Den Herder Bedden - Nolte dealer

– Centraal gelegen in Harderwijk
– Slechts 20 minuten rijden van Ermelo
– Parkeren voor de deur
– Ruime openingstijden
– Persoonlijk advies op maat
– Op afspraak bij u aan huis
– Jarenlange ervaring
– Mooie showroom

Loop eens binnen in onze showroom aan de Deventerweg 7 in Harderwijk om een goed beeld te krijgen van de veelzijdigheid van het Nolte kastensysteem. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar voor advies.

Niet in de gelegenheid om langs te komen? U kunt uw vragen ook altijd telefonisch stellen via 0341 – 415 363 of gebruik de chatfunctie (rechts onderaan de pagina).

Contact opnemen

Den Herder Bedden beddenspecialist is uw slaapspecialist. Wij leveren niet alleen aan klanten in Harderwijk maar ook in Ermelo, Zeewolde, Nijkerk, Putten en Nunspeet. Neem dus snel contact met ons voor professioneel en betrouwbaar advies.

Vul hier uw zoekopdracht in