Nolte bedden

Nolte Möbel is één van de belangrijkste fabrikanten van kast- en slaapkamersystemen. Hun aanhoudende succes wordt onderstreept door de permanente verdere ontwikkeling van innoverende designtrends en functionele ideeën.

Beddenspecialist Turkesteen biedt twee bedlijnen aan.

Kenmerken

100% gemaakt in Duitsland * Stijlvolle designs * Milieuvriendelijk & duurzaam

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Rob
    Rob

    Bel hem op: 0318 512 686

    “SLAPEN IS ONS VAK!”

Nolte Sonyo

Niet zomaar één bed

Eigenlijk is Sonyo niet zomaar één bed maar heel veel bedden. Want met 21 maten, 4 verschillende hoofdeinden, 9 decors en 4 kleuren voor de bekleding zijn de combinatiemogelijkheden zo uitgebreid dat uw Sonyo oplossing zeer individueel wordt.

Naast het bed zijn er ook nog vele accessoires verkrijgbaar.

Kom langs in de winkel en we vertellen u er graag over.

Nolte Concept Me

Niet alleen een plek om te slapen

Bedden zijn al lang niet meer alleen een plek om te slapen. Hier kan men zich ontspannen, hier trekt men zich terug. Alleen, met boeken, met de partner of met de kinderen om te dollen. Het is dus van groot belang dat het bed comfortabel is en mooi is om te zien.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en accessoires, kom naar de winkel en we vertellen u er graag meer over.

Product informatie

Nolte bedden

Gezond slapen, de basis voor een gezond leven! We brengen bijna een derde van ons leven door in onze bedden. De slaapkamer is een plek van rust, dromen, regeneratie, hier zijn we heel dicht bij onze dierbaren. Je eigen bed is het centrale meubelstuk. Het is des te belangrijker om u veilig en in goede handen te voelen en het best mogelijke slaapcomfort te ervaren. Nolte heeft voor elk wat wils. Individuele bedcomponenten zoals hoofdeinde, frame, bedpoten en nachtkastjes kunnen individueel worden samengesteld en perfect worden aangepast aan uw eigen behoeften. Iedereen die bijvoorbeeld graag in bed leest of ontbijt, doet er goed aan met een gewatteerd hoofdeinde. Afgeronde bedframes zijn bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat ze minder hobbels hebben. Als u slechts een zeer beperkte hoeveelheid leefruimte beschikbaar heeft, kunt u het meeste uit elke vierkante meter halen met onze slimme opbergoplossingen onder het bed. Sfeervolle verlichting zorgt voor maximaal comfort. Wij hebben voor u tal van indirecte verlichtingsconcepten ontwikkeld.

EEN STIJLVRAAG!
Smaken zijn anders, net als woninginrichting. Een uitgebreid assortiment kleuren en houtdecoraties is daarom belangrijk voor de bedopstelling. Omdat een bed harmonieus in de bestaande omgeving moet passen en tijdloos indruk moet maken. Laat u inspireren door onze oppervlakken. Wat voor soort instelling ben jij? Houd je van de eenvoudige of eerder speelse look? Onze programma’s met variabel bed bieden levendige houten en gestoffeerde hoofdeinden of rechte panelen, evenals bedpoten in verschillende vormen en kleuren. Zelfs een zeer gereduceerd drijvend bedontwerp is beschikbaar. Er zijn klassieke nachtkastjes, maar ook kleine, discrete plankoplossingen waar u uw keukengerei uit kunt kiezen. Ons ontwerp laat niets te wensen over.

PASSEND BED VOOR IEDEREEN
Een bed moet gezellig zijn en tegelijkertijd passen in de ruimte en de eigenaar. Opgemerkt moet worden dat een bedframe minimaal 20 cm langer moet zijn dan de lichaamslengte en een breedte van minimaal 80 cm geschikt is voor één persoon. Voor ouderen of mensen met rugklachten is een hoger gelegen gebied beter om in en uit te stappen.

Bij ons heeft u de keuze: enkele bedden zijn leverbaar in bedbreedtes 90/100/120 cm, tweepersoonsbedden 140 / 160/180/200 cm. Wij bieden bedden in de lengtes 190/200/210/220 cm. Er zijn ook twee lighoogtes beschikbaar: 42 cm en 48 cm. Kies uw individuele versie volgens uw behoefte aan comfort en de afmetingen van uw kamer.

Zelf samenstellen!

Eigen bedmodellen samenstellen

Nolte bedden kunnen naar wens worden samengesteld. Zo kunt u kiezen uit verschillende bedframes, breedte- en lengtematen, maar ook verschillende hoofdeindes.

In de winkel kunnen we uw nieuwe bed eenvoudig samenstellen.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Beddenspecialist Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar.

Wat klanten zeggen

Er zijn nog geen reviews van dit product zelf. Heeft u dit bed onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials taxonomy=’pullman’ orderby=’menu_order’ order=’ASC’ pagination=’on’ layout=’grid’ options=’theme:speech,info-position:info-left,text-alignment:left,columns:2,review_title:on,rating:on,date:on,charlimitextra:(…),image-size:ttshowcase_small,image-shape:circle,image-effect:none,image-link:on’]

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie?
Wij helpen u graag verder.

Nolte bedden

Kom nu naar Beddenspecialist Turkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Beddenspecialist Turkesteen heeft een mooi aantal producten van Nolte in de showroom staan.

Vul hier uw zoekopdracht in