Perzona

De beste technieken voor jouw nachtrust
De Perzona matrassen zijn voorzien van het Tube Layer System, met tien of veertien instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van deze tubes en wordt zo volledig op jouw lichaam afgestemd, zodat je precies díe ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Een perfect matras is gewoonweg vervaardigd van de beste materialen. Gelukkig hoef je niet langer te kiezen tussen de goede ondersteuning van een pocketvering of een drukverlagend matras. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. Onze hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging, ventilatie en een geweldige ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System en de Leggett & Platt Multispring pocketveren.

Advies nodig?

 • Rob
  Rob

  Bel hem op: 0318 512 686

  “SLAPEN IS ONS VAK!”

Het gepatenteerde Tube Layer System combineert drukverlagend slapen met extra ondersteuning van tubes. Deze tubes zijn geplaatst in het visco-elastisch schuim.

De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple-F Foam: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen.

Een goed matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een HYBRID matras.

Met een 7-zone pocketveerlaag die volledig doorloopt tot de rand van de matras biedt het uitstekende ventilatie en slaapcomfort op elke centimeter van de matras.

Alle matrassen zijn voorzien van een unieke bi-elastische tijk die lichaamscontouren uitstekend volgt. Ook zijn de tijken blijvend anti-bacterieel en wasbaar op 60 graden. De Perzona Thermocool technologie en de uitstekende ventilerende eigenschappen leggen een goede basis voor een aangenaam klimaat.

Ontwikkeld samen met Legget & Platt. Het resultaat is een verenpakket met een enorm aanpassingsvermogen. Dit wordt bereikt door gebruik te maken van veren met verschillende diameters die opgedeeld zijn in 7 ergonomische zones. Zo is de druk in het schouderbereik beduidend lager dan bij een traditioneel pocketveren pakket.

De toplaag van jouw Perzona matras is gemaakt van Triple-F Foam: ‘Fast’, ‘Fit’ en ‘Fresh’. Geen traag, maar snel reagerend schuim dus. Met de beste fit voor jouw lichaam en uitstekende warmte-regulerende eigenschappen.

Jouw Perzona matras is uitgerust met Soft Touch. De tweevoudige veerkracht in elke veer geeft een zachte eerste indruk met een perfecte ondersteuning.

Het speciaal voor Perzona ontwikkelde verenpakket met Multispring heeft een groot aanpassingsvermogen. En vermindert daardoor onder andere de druk op je schouders.

Perzona producten

Jouw persoonlijke matras dankzij ons unieke SlaapID/myscan meetsysteem

In slechts 3 stappen kun je jouw persoonlijk matras ervaren.

 1. Maak gebruik van ons SlaapID
 2. MyScan meting, wij maken een 3D scan van je lichaam.
 3. Aan de hand van de uitkomsten krijg je advies op maat met een ondersteuning afgestemd op jouw lichaam.

Perzona levensduur en garantie

Duurzaam:

 • De Perzona matrassen zijn gemaakt met ook op de toekomst. Duurzaam dus, door eerlijke arbeid en zoveel mogelijk gebruikt te maken van gerecyclede- of natuurlijke materialen.

15 jaar garantie:

 • Door gebruik te maken van alleen de beste materialen kunnen we je 15 jaar garantie geven op de matrassen.

Vul hier uw zoekopdracht in