Advies nodig?

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Perzona kussens

Hieronder vindt u een selectie van de Perzona kussens. Er zijn diverse typen kussens van Perzona. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

choice pillow

Stel zelf jouw choice kussen samen. Het choice pillow wordt geleverd met tubes in 3 verschillende hardheden die je zelf kunt aanpassen. De mate van ondersteuning ligt volledig in jouw handen. Bepaal zelf eenvoudig de hoeveelheid vulling van jouw kussen voor een optimaal slaapcomfort.

Hybrid pillow

Drukverlagend comfort met een heerlijk slaapklimaat en antibacteriële hoes die wasbaar is op 60 graden.
Het Hybrid pillow is voorzien van Soft Touch, met tweevoudige veerkracht in elke veer. Voor een zachte eerste indruk met een gegarandeerd stevige ondersteuning.

Een persoonlijk kussen

Een goed kussen zorgt voor een goede slaaphouding waardoor je spieren worden ontlast. Zo draagt een kussen bij aan meer slaapcomfort en een ontspannen lichaam en daardoor ook een betere nachtrust. Je slaaphouding bepaalt ook wat voor kussen het beste geschikt is. Rugslapers slapen bijvoorbeeld beter op een hoger kussen dan zijslapers.

Bij Perzona kun je kiezen uit twee soorten kussens. Met de Choice pillow haal je maatwerk in huis. Of kies je voor de actief ondersteunende Hybrid pillow?

Vul hier uw zoekopdracht in