AUPING bodems, matrassen en ledikanten.

Koninklijke Auping is de grootste zelfstandige beddenproducent van Nederland. Het begon 125 jaar geleden in de smederij van Johannes Auping in Deventer met de ontwikkeling van de beroemde spiraalbodem. Later kwamen daar matrassen en boxsprings bij, gevolgd door bedtextiel, kasten en accessoires.

Jouw comfort, ons vakmanschap

Bij de ontwikkeling en productie van ieder bed staat comfort altijd voorop. Dat lukt ons dankzij de unieke kennis, ervaring en vakmanschap van onze specialisten op het gebied van ventilatie, ondersteuning en drukverlaging.
Onze visie op slapen vatten we samen in: Auping nights, Better days.

Jouw nachtrust, onze missie

Auping werkt elke dag aan het bedenken en maken van de meestcomfortabele en frisse bedden. Je slaapt beter, wordt uitgerust wakker, ziet er beter uit en je voelt je beter. In alles wat wij voor je doen, brengen wij de belofte van ons merk tot leven: Auping nights, Better days.

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Auping matrassen

Garantie

Auping garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

Een goede nachtrust gaat samen met het zekere gevoel dat uw nieuwe aanwinst een prima kwaliteit heeft. Dat u het juiste product gekozen hebt. Een goede ergonomie is een basiswaarde van de Röwa producten.

In Zuid – Duitsland staat de fabriek van Röwa al meerdere generaties lang tussen de beukenbossen in. Het massieve hout van het
Röwa – frame komt uit duurzame bosbouw en wordt in eigen zaagmolen verwerkt. Het Röwa Air Con Cell schuim bevat plantensoorten en wordt CFKW – vrij geschuimd.

Lattenbodemsystemen op maat, gestoffeerde verstelbare bedsystemen, ledikanten; rustig slapen heeft bij Röwa een alles omvattende betekenis. En dat niet pas sinds vandaag.

Vul hier uw zoekopdracht in