Röwa – De bakermat van een goede, gezonde slaap

Als herboren wakker worden, dat is misschien wel het fijnste gevoel ter wereld. Röwa staat voor het dagelijks opnieuw beleven van dit gevoel. Hiervoor biedt het bedrijf beddensystemen, bedden, matrassen en lattenbodems aan, die in het Duitse Mössingen worden ontwikkeld en gemaakt.

Terugtrekken en ontspannen

Hier, aan de voet van de Schwäbische Alb, bevindt zich daarom de bakermat van een goede, gezonder slaap. 150 beddenmakers doen hier hun best voor. Met doordachte ontwerpen drukken ze hun stempel op uw slaapkamer als ruimte waar u zich kunt terugtrekken en ontspannen.

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Auping matrassen

Garantie

Röwa garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2 jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

Een goede nachtrust gaat samen met het zekere gevoel dat uw nieuwe aanwinst een prima kwaliteit heeft. Dat u het juiste product gekozen hebt. Een goede ergonomie is een basiswaarde van de Röwa producten.

In Zuid – Duitsland staat de fabriek van Röwa al meerdere generaties lang tussen de beukenbossen in. Het massieve hout van het
Röwa – frame komt uit duurzame bosbouw en wordt in eigen zaagmolen verwerkt. Het Röwa Air Con Cell schuim bevat plantensoorten en wordt CFKW – vrij geschuimd.

Lattenbodemsystemen op maat, gestoffeerde verstelbare bedsystemen, ledikanten; rustig slapen heeft bij Röwa een alles omvattende betekenis. En dat niet pas sinds vandaag.

Vul hier uw zoekopdracht in