Advies nodig?

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Röwa Bedden

Hieronder vindt u een selectie van de Röwa Bedden. Kenmerkend voor Röwa is het ongekende niveau van verticale integratie, dat bijna alles omvat wat nodig is voor een hoogwaardige bedproductie. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Röwa Unicata

De gepatenteerde Boxframe®-innovatie

Ontwerpvrijheid en ergonomie – het Röwa Unicata Boxframe® bed combineert het beste van Röwa. Kernelement is het »Boxframe®« met matras en lattenbodem. U bent vrij om uw comfort en uitrusting te kiezen en u kunt deze gebruiken om uw slaapergonomie te bepalen. Het Boxframe® bed onderscheidt zich fundamenteel van alle conventionele boxspringbedden.

Röwa Someo

Volg je fantasie

Dit bed is anders omdat het design uniek is. Ontwerp uw droombed met opvallende meubelstoffen en designelementen. Someo is functioneel geavanceerd en optimaal afgestemd op de Röwa-bedsystemen. U beslist dus over uitrusting en comfort op basis van uw gevoelens.

Röwa Someo 35 SH

Stof domineert

Durf uzelf te onderscheiden met de Someo 35 SH en de verschillende keuze in bijzondere stoffen. De oppervlakken lijken gesloten. De zijaansluitingen zijn ook bedekt met stof. De functionaliteit is optimaal afgestemd op Röwa-bedsystemen.

Röwa bed kopen

Röwa is een Duits merk dat ledikanten, lattenbodems en matrassen van hoogwaardige kwaliteit produceert. De oprichters Rössle & Wanner legden in 1914 in Stuttgart de basis voor het bedrijf. In de loop der jaren zijn niet alleen de namen samengevoegd, ook de collectie is verbreed en verbeterd, met als focus: slaapondersteuning.

Twijfelen tussen een boxspring en een bed?

Ben jij aan het twijfelen tussen een nieuw bed of een nieuwe boxspring? Dat is logisch, want het is ook een lastige keuze. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een bed en een nieuwe boxspring? Dat is vrij simpel. Het grootste verschil is de opbouw.

  • Bij een boxspring voegt elke laag van een boxspring comfort toe. In de boxspringbox zitten vaak pocketveren en dit is dan ook de eerste laag ondersteuning. Bovenop het onderstel zitten dan ook nog eens een matras en topper.
  • Bij een bed bestaat de opbouw uit een ledikant of frame met een latenbodem of andere bodem, zo is Auping gespecialiseerd in het maken van een spiraalbodem. Bovenop de bodem komt een matras en daarna kan jij nog kiezen voor een topmatras.

Vul hier uw zoekopdracht in