RöWA SOMEO 35 SH

DROOMBEDDEN ZIJN ER VAN GEMAAKT
Je voelt je zo comfortabel dat je niet meer weg wilt. Als je geen vragen meer hebt en je intuïtie begint, weet je dat je het juiste bed hebt gevonden. Niet alleen voor het moment – voor de komende jaren.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Röwa Someo 35 SH

Je bent gearriveerd
Dit is precies waarom we de Someo 35 SH hebben ontwikkeld en geproduceerd. Met premium materialen leenden we het duurzame waarde, waardoor het stabiliteit en functie kreeg met een passie voor echt vakmanschap en aandacht voor detail.

Op maat gemaakte ontwerpen bieden een veelvoud aan opties, zodat uw Someo 35 SH harmonieus past bij uw huis en persoonlijke stijl.

De keuze is aan jou
U weet precies hoe u uw bed kunt afstemmen op de stijl van uw ruimte. Uw individuele smaak wordt weerspiegeld in de stof en componenten die u selecteert. Het resultaat? Een bed volgens uw exacte specificaties. Someo 35 SH maakt dit allemaal mogelijk.

Combineer geselecteerde stoffen in smaakvolle kleuren
Ervaar onze definitie van verfijnde kwaliteit. De stoffen kunnen worden verwijderd en schoongemaakt. De bedzijden van uw Someo 35 SH zijn 35 cm hoog en gemaakt van massief beukenhout. Dit hout komt uit regionale bossen en wordt verwerkt in de Röwa zagerij.

Wij ontwikkelen, produceren en assembleren al onze producten voornamelijk met de hand en uitsluitend in onze fabriek in Mössingen.

Leef uw individualiteit
Someo 35 SH biedt vormgevingsvrijheid met een hoofdgedeelte in drie verschillende hoogtes. Toon je stijl en geef je leefruimte een bijzondere flair. Uw Someo 35 SH past harmonieus bij uw huis en benadrukt de persoonlijkheid van uw meubels.

Perfect op elkaar afgestemd
Röwa lattenbodems en matrassen zijn de perfecte aanvulling op uw Someo 35 SH om een ​​bedsysteem op maat te vormen.

Voor u betekent dit top slaapcomfort op basis van ergonomische criteria en betrouwbare kwaliteit tot in de kern, gemaakt in het Duits

Dit betekent voor ons dat we grote waarde hechten aan het gebruik van natuurlijke hernieuwbare grondstoffen in al onze producten. Zo zijn de bedzijden en het lattenbodem gemaakt van massief beuken

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Röwa staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Röwa producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’Turkesteen’]

[show-testimonials alias=’Turkesteenreviews’]

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

rwa-logo

Röwa bedden

Kom proefliggen bijTurkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Turkesteen is de grootste Röwa regiodealer en heeft de gehele collectie van Röwa staan.

Vul hier uw zoekopdracht in