RöWA SOMEO

OPTIMAAL AANGEPAST AAN RÖWA BEDSYSTEMEN
Toon uw individuele stijl waar u maar wilt – met een uniek bed. Het unieke ontwerp kan worden gevarieerd met verwijderbare stoffen. De overtuigende functies zijn optimaal afgestemd op Röwa-bedsystemen en Röwa-matrassen met een verende bodem. Someo past altijd perfect, met zowel een verstelbaar als een niet-verstelbaar lattenbodem van Röwa.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan nu contact op met onze specialist.

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Product informatie

Product informatie Röwa Someo

Je houdt van vormen die in het oog springen en
ook indruk maken met hun functionaliteit?
Dan zul je blij zijn met Someo. Decoratieve aluminium elementen en elegante voeten combineren esthetiek en functie. Beide zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren die perfect passen bij de betreffende meubelstof.

Je hebt je eigen stijl
en graag speciale accenten in je leven zetten?
Dan is Someo het bed dat bij uw ruimte, uw decoratiestijl en uw leven past. Een breed scala aan afmetingen en componenten, evenals een uitgebreide selectie bekledingsstoffen, geven u de vrijheid om uzelf uit te drukken. En als je smaak verandert? Dan kun je eenvoudig je bed verwisselen met een andere stof.

U wilt geen compromissen sluiten over uw bed- en bedsysteem?
Kiezen voor Someo betekent kiezen voor een bed dat perfect is afgestemd op alle Röwa bedsystemen en ook geschikt is voor andere systemen. Someo past perfect, met zowel een verstelbaar als een niet-verstelbaar lattenbodem van Röwa.

Fascinerende bedden
Röwa gebruikt alleen hoogwaardige en, waar mogelijk, hernieuwbare, natuurlijke materialen in haar bedden en bedsystemen. In combinatie met een zorgvuldige verwerking en gedetailleerde perfectie resulteert dit in producten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van design, functie, levensduur en kwaliteit.

Uw ideale bedhoogte
Gemakkelijk en comfortabel naar bed gaan en opstaan ​​- met Someo kiest u uw eigen persoonlijke bedhoogte. Ideaal voor iedereen die van comfort houdt.

Service & Garantie

Mocht u vragen hebben over u aankoop, bent u altijd van harte welkom bij Turkesteen. Ook dan staan wij voor u klaar. Wij nemen contact op met de leverancier en overleggen over het vervolg.

De merknaam Röwa staat borg voor probleemloos functioneren. Auping maakt gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen. Elk product wordt met de grootste zorg gefabriceerd en nauwkeurig gecontroleerd voordat het de fabriek uit gaat.

Op alle Röwa producten wordt standaard garantie gegeven. Deze garantie kunt u opvragen via info@turkesteen.nl of via een telefoontje naar 0341-415363.

Wat klanten zeggen

Heeft u dit product onlangs gekocht en wilt u ons vertellen wat u ervan vindt? Laat het ons weten

[show-testimonials-form alias=’Turkesteen’]

[show-testimonials alias=’Turkesteenreviews’]

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP!

Heeft u vragen over dit product? Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag verder.

Heeft u klachten? Wij horen dit graag, zodat wij samen met u een oplossing kunnen bedenken.

rwa-logo

Röwa bedden

Kom proefliggen bijTurkesteen en laat u persoonlijk en vriendelijk adviseren. Turkesteen is de grootste Röwa regiodealer en heeft de gehele collectie van Röwa staan.

Vul hier uw zoekopdracht in