Schramm bedden en matrassen.

SCHRAMM staat al drie generaties lang voor een alomvattend slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Wij zijn vanaf 1923 tot op de dag van vandaag trouw gebleven aan ons ambacht. SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland. En de vierde generatie staat alweer klaar. Dat is ons idee van duurzaam denken en handelen. Omdat wij ons gebonden weten aan duurzaamheid op de lange termijn in plaats van aan kortstondig voordeel is deze kwaliteitseis ook in onze slaapproducten met alle zintuigen waarneembaar.

HANDMADE IN GERMANY SINCE 1923

Vakkundigheid, verantwoordelijkheidsgevoel en discipline vormen de stabiele onderdelen van een veeleisende productieketen, waarvan het geperfectioneerde resultaat uiteindelijk het label ‘SCHRAMM’ mag dragen. Bewezen tradities bieden nieuwe mogelijkheden. Waar verouderde producten of technieken behoedzaam worden aangepast, waar zorgvuldigheid en vooruitgang elkaar aansporen, daar begint de toekomst. Ga met ons mee op een boeiende zwerftocht door de wereld van SCHRAMM. Carpe noctem!

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Auping matrassen

Garantie

Auping garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

De historie van deze firma van hoogwaardige bedsystemen start in 1923 in Enkenbach-Alsenborn als stoffeerderij en zadelmakerij. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer van dit internationaal opererende bedrijf.

Sinds 1999 kent de traditie van Schramm GmbH een nieuwe vorm. In de nieuwbouw uit staal en glas gaan moderne fabricagemethoden en ambachtelijke verwerkingstechnieken hand in hand. Gevoel en verstand zijn bepalend voor iedere afzonderlijke fase van het productieproces.

Met het boxspringsysteem van Schramm kiest u voor de perfect op elkaar afgestemde combinatie van een flexibel bovenmatras en een stabiele boxspring.
Het ondersteunend vermogen van alle Schramm – matrassen wordt individueel afgestemd op het gewicht en de lichaamsbouw van de slaper door de keuze van verschillende veerkernrecepturen.
Verdere bijzonderheden zijn de gepattenteerde schouderopname, matras in anti-allergie uitvoering en de matras Divina met optimaal slaapcomfort.

Omdat de bedden van Schramm zeer divers kunnen worden vormgegeven, bepaalt u zelf de stijl. Modern of klassiek, gestoffeerd of van hout; we zoeken graag met u mee naar uw ultieme droombed.

Vul hier uw zoekopdracht in