Advies nodig?

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

SCHRAMM bedden

Hieronder vindt u een selectie van de SCHRAMM bedden. SCHRAMM staat al drie generaties lang voor een alomvattend slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

SCHRAMM Origin

Handgemaakt in Duitsland

De bekendste beddenlijnen van SCHRAMM – U kunt zelf uw persoonlijke droombed samenstellen dankzij de ontelbare combinatiemogelijkheden met de diverse varianten, hoofdborden, panelen, stoffen, matrassen, poten etc. Natuurlijk Handmade in Germany.

Deze bedden zijn leverbaar is verschillende breedte- en lengtematen van 80cm breed tot wel 220cm lang.

BASIS

BASIS heeft altijd een gestoffeerde zijkant van 12, 18 of 25 cm hoog. Een stevig houten raamwerk wordt op ambachtelijke wijze nauwkeurig voorzien van een meerlagige bekleding van hoogwaardige stofferingsmaterialen.

GALA

Het GALA-gamma heeft zijn naam te danken aan de ongelofelijke veelzijdigheid van de zijkanten en de talrijke combinatiemogelijkheden. SCHRAMM heeft twee verschillende zijkanthoogten, namelijk 18 en 28 cm, en drie verschillende diktes. Alle varianten zijn verkrijgbaar in stof, hout of gelakt.

INDIVIDUEEL HOUT

SCHRAMM maakt voor u een bed in de door u gewenste kleur en beitstint, helemaal afgestemd op het interieur van uw slaapkamer. Een uniek bed in lijn met het interieur. Alle houtoppervlakken krijgen naar keuze een naturel of een zijdematte laklaag.

GROTE KEUZE AAN EXCLUSIEVE STOF- EN LEDERBEKLEDINGEN

SCHRAMM bed kopen

SCHRAMM staat al drie generaties lang voor een alomvattend slaapcomfort, dat voortdurend verder ontwikkeld wordt. Sinds de oprichting in 1923 zijn zij trouw gebleven aan het ambacht. SCHRAMM is en blijft een van de steeds zeldzamer wordende familiebedrijven in Duitsland. En de vierde generatie staat alweer klaar.

Twijfelen tussen een boxspring en een bed?

Ben jij aan het twijfelen tussen een nieuw bed of een nieuwe boxspring? Dat is logisch, want het is ook een lastige keuze. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een bed en een nieuwe boxspring? Dat is vrij simpel. Het grootste verschil is de opbouw.

  • Bij een boxspring voegt elke laag van een boxspring comfort toe. In de boxspring zitten vaak pocketveren en dit is dan ook de eerste laag ondersteuning. Bovenop het onderstel zitten dan ook nog eens een matras en topper.
  • Bij een bed bestaat de opbouw uit een ledikant of frame met een lattenbodem of andere bodem, zo is Auping gespecialiseerd in het maken van een spiraalbodem. Bovenop de bodem komt een matras en daarna kan jij nog kiezen voor een topmatras.

Vul hier uw zoekopdracht in