Selecta…
…Omdat een goede dag ’s nachts begint

Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan het eigen bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed zelf zijn de look en de eigen esthetische eisen belangrijk, bij de matras en lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Daarom is proefliggen absoluut noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een uitgebreid advies van uw beddenspecialist Turkesteen.

Advies nodig?

 • Joost
  Joost

  Bel hem op: 0318 512 686

  “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Selecta Bedden

Garantie

Selecta garantie

Matrassen:

 • alle matrassen 2 jaar 100%

Topdekken:

 • 1 jaar 100%

Spiraalbodem en Boxspringbodem:

 • 5 jaar op draad en frame breuk, 100%
 • motoren 2 jaar 100%

Ledikanten:

 • 2 jaar 100%
Historie

Selecta is een aanbieder van matrassen, lattenbodems en bedden. Ontwikkeling, design en productie vinden plaats in eigen huis. Kwaliteit “Made in Germany” heeft daarbij altijd een bepalende factor:
hoogwaardige materialen en een eigentijds, modern design.
Betrouwbaar en geproduceerd met grote zorgvuldigheid resulteert in perfect op elkaar afgestemde producten met veel onderlinge combinatiemogelijkheden en een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

Selecta Matratzen GmbH is lid van de Matratzen-Industie e.V. branchevereniging. Bekende en gerenommeerde ondernemers werken in deze branchevereniging samen, om het bewustzijn in de maatschappij van een goede lighouding en gezond slapen onder de aandacht te brengen.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Met het ondertekenen van het WIN-Charta (door het moederbedrijf Rössle & Wanner GmbH) confirmeert Selecta Matratzen GmbH zich aan duurzaamheid. Het WIN-Charta is een model voor duurzaam economisch ondernemen, gebaseerd op zelfverplichting, eigeninitiatief en externe communicatie. Dit alles binnen het kader van de provincie Baden-Württemberg.

Om de ervaringen en de kennis van de deelnemende ondernemingen te bundelen, startte in februari 2010 de “Wirtschaftsinitiative Nachhaltigkeit (WIN)” de duurzaamheidsstrategie, die Rössle & Wanner GmbH als medeoprichter vanaf het begin heeft gesteund.

Voorlopers van duurzame ondernemingen werken samen met de provincie Baden-Württemberg aan succesfactoren en de verdere ontwikkeling hiervan. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het uitwisselen van kennis, gezamenlijke projecten en strategieën.

Vul hier uw zoekopdracht in