Advies nodig?

  • Joost
    Joost

    Bel hem op: 0318 512 686

    “Een goede nachtrust komt niet vanzelf”

Selecta Bedden

Hieronder vindt u een selectie van de Selcata Bedden. Zoals u ziet zijn er veel verschillende mogelijkheden qua kleur en styling. Laat u vrijblijvend adviseren door 1 van onze medewerkers.

Selecta bed B2

Selecta b2 – gewoonweg anders

Slapen op een Selecta b2 betekent een nachtrust van hoog niveau. Enerzijds omdat de hoogte van het bed buitengewoon comfortabel is, anderzijds omdat de vrij op de lattenbodem rustende matras voor een uitstekende ventilatie zorgt.

De Selecta b2 biedt niet alleen kwaliteit aan de binnenkant, ook de buitenkant valt op. Deze eigentijdse variant van de boxspring met zijn geraffineerde belijning past zich, dankzij de vele designmogelijkheden, moeiteloos aan ieder interieur en iedere smaak aan.

Selecta Bedden

Klassiek design ontmoet modern slaapcomfort

Bedden van Selecta overtuigen door hun perfecte afstemming van de afzonderlijke componenten. Bewust gekozen, hoogwaardige materialen worden gecombineerd met ambachtelijke productie.

Voorbeeldige functionaliteit wordt aangevuld met een heldere vormentaal. Vorm en functie staan niet los van elkaar, ze vormen een harmonieus geheel.

Selecta bed Kopen

Bent u op zoek naar een bed, waarbij er is nagedacht of de materialen, de productie en de diverse componenten die een bed een bed maken? Kijk dan eens bij Selecta Bed B2. Prachtig vormgegevens met mooie opties.

Kom langs in onze showroom om hem te bekijken. Ook voor advies en vragen bent u welkom bij Beddenspecialis Turkesteen.

Vul hier uw zoekopdracht in